30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI CIŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos zafer bayramı Elazığ'da coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos zafer bayramı Elazığ’da coşkuyla kutlandı.

 

30 Ağustos zafer bayramı kutlamaları öğretmen evi önünde Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Elaızğ Vlisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve 8. kolordu komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Valilikte kutlamaları kabul ettiler.

Belediye önünde yapılan programda bir konuşma yapan

 

Kurmay Yüzbaşı İsmail Şen, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek,”  Ülkemizin Gelişmesini ve bu aziz milletin refahını bir türlü içersine sığdıramayan bazı iç ve dış mihraklar dün olduğu gibi bu gün de hain planlarını gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar. Özellikle son günlerde bu mihrakların maşası olan bölücü terör örgütünün ülkemizin ve milletimizin bütünlüğüne binlerce yıllık kardeşliğine kast eden eylemleri ile masum vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize karşı kalleşçe yapılan saldırılar en etkin ve en ağır bir şekilde karşılığını bulmaya devam edecektir.” Diye konuştu.

 

Yapılan konuşmanın ardından vali belediye başkanı ve kolordu komutanı halkı selamladılar. Bazı aparTmanlar balkonlarını Türk bayrakları ile donattılar.

Program askeri geçiş ile tamamlandı.