ADALETSPOR ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

İkinci amatörde mücadele eden Adaletspor klişg bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek,1. amatör ligine çıktı.

İkinci amatörde mücadele eden Adaletspor klişg bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek,1. amatör ligine çıktı.

 

Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Bilgin Pişkin, hakim ve savcılar ile birlikte, Adaletspor takımına ve destek olan sponsorlar ile birlikte Ramada Otelde kutlama yaptılar.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, yemekte yaptığı konuşmada,” Yazı işleri müdürlerim toplanarak yanıma geldiler ve bana,”Sayın Başsavcım bizim Adaletspor diye bir takımımız var. İhtiyaçlarımız var. Yeni bir hoca yeni bir kadro ile takımımızı yenilemek istiyoruz” dediler.

Bu bizim için mutluluk vericiydi, çünkü biz genel olarak her şeyi birleştirici unsur olarak kullanıyoruz. Yani adliyede barosuyla, hakimiyle savcısıyla sivil toplum kuruluşlarının vermiş olduğu destekle bir takım oluşturduk. Bu takım bir inancın ürünüydü, nasıl mı? Şöyle çok küçük dokunuşlar gerekiyormuş. Bizim için çok küçük olabilir, ama onar için mucizevî dokunuşlar bunlar ben bunu gördüm.

Bir takımın yanında olmak ona madden ve manen destek olmak bir takımın ayağa kalkması için en temel unsurmuş biz bunu bu gün burada canlı olarak yaşıyoruz. Bu konuda ben Sayın Yusuf Demirtaş’a, Sayın Polat Şaroğluna, sayın baro başkanımız Adnan Demir beye ve destek olan iki avukat arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz desteklerinden dolayı.

Bu gün Adalet spor ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş durumda. Biz ikinci amatör ligden birinci amatör lige çıktık. Ve birinci amatör ligde de amatör ruhunu kaybetmeden bunu özellikle takım yöneticisi arkadaşları söylüyorum, profesyonel tavır ama amatör ruh, yani başarının sırrı bu. Başta futbolcu arkadaşlarımız olmak üzere takım yöneticilerimize ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından, İş adamı Polat Şaroğlu, Yusuf Demirtaş’a Baro Başkanı Adnan Demir’e avukatlara plaket verildi.