ALAN İL EMNİYET MÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, il protokol üyelerine yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğu iadeyi ziyaretler kapsamında, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek'i makamında ziyaret ederek, Ülkemizde suçun en az işlendiği illerden biri olarak dikkat çeken Elazığ'ın bu imajına olumlu katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, il protokol üyelerine yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğu iadeyi ziyaretler kapsamında, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek’i makamında ziyaret ederek, Ülkemizde suçun en az işlendiği illerden biri olarak dikkat çeken Elazığ’ın bu imajına olumlu katkıları nedeniyle teşekkür etti.

 

Elazığ Halkı Her Zaman Güvenlik Güçlerinin Yanındadır…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Alan, Emniyet Müdürü İşlek’i makamında ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, “Sayın Emniyet Müdürümüze bugün iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Elazığ iş dünyası ve Elazığ halkı her zaman güvenlik güçlerinin yanında yer almış bir il olarak tarihi süreç içerisinde dikkat çekmiştir. Sayın Emniyet Müdürümüz iş dünyası ve halkımızla iç içe olan, ilin her türlü etkinliğine koşan bir kişidir. Kendisinin ve tüm Emniyet teşkilatının öz verili bu çalışmaları sayesinde Elazığ ülkemizde yaşanabilir iller sıralamasında önemli bir yükseliş göstermiştir. Bu yükselişte suçun en az işlendiği bölge olması ile dikkat çekmektedir. Bunda Emniyet güçlerimizin yaz kış demeden mesai ve zaman meftunu gözetmeksizin yaptığı çalışmalar etkendir. Ben şahsım ve Odam adına Sayın Emniyet Müdürümüze ve onun şahsında tüm Emniyet ve güvenlik güçlerimize şükranlarımı arz ediyorum. Gözünü budaktan esirgemeden koşa koşa şahadet şerbetine yürüyen tüm şehitlerimize bir kez daha buradan rahmet diliyorum. Halkımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için böylesine fedakarca görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin Yüce Allah (C.C.) yar ve yardımcısı olsun dileklerimle, 2016 yılının huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temennisiyle, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Elazığ Halkına Teşekkür Ediyoruz…

Emniyet Müdürü İşlek’te Başkan Alan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Başkanım Elazığ’a geldiğimiz günden beri iş dünyası olarak her zaman yanımızda oldunuz. Bizlerden gelen talepleri sürekli olarak olumlu değerlendirerek desteklerinizi esirgemediniz. Elazığ halkı da belirtmiş olduğunuz gibi bizim başarılı çalışmalarımızda ve Elazığ’ın hak ettiği huzur ve güven adası olasında en önemli güç olmuştur. Ben şahsınızda tüm iş dünyasına ve Elazığ halkına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Halkımızın huzur ve güvenliğinin temininde ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünde Emniyet Teşkilatımız halkımızın bu desteği devam ettiği sürece ilelebet şahadet şerbetini seve seve içecektir. Bu düşüncelerle, ziyaretiniz için teşekkür ediyor, tüm halkımıza huzurlu ve mutlu yeni bir yıl diliyorum” dedi.