AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bütçesinden kaynak sağlanarak satın alınan spor malzemeleri İl Özel İdaresi Spor Kompleksinde yapılan bir programla il genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine dağıtıldı. Programda ayrıca amatör liglerde şampiyon olan kulüplere kupaları verildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bütçesinden kaynak sağlanarak satın alınan spor malzemeleri İl Özel İdaresi Spor Kompleksinde yapılan bir programla il genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine dağıtıldı. Programda ayrıca amatör liglerde şampiyon olan kulüplere kupaları verildi.

Programa Vali Murat Zorluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı M. Bilgin Pişkin, İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Gür, spor taban birliklerinin temsilcileri ve amatör kulüplerinin yetkilileri katıldı.

Programda bir teşekkür konuşması yapan Elazığ ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları malzeme desteğinin amatör kulüpler için çok önemli olduğunu söyledi. Şerifoğulları programda amatör liglerde şampiyon olan kulüplere kupalarının da verileceğini belirterek destekleri için Vali Zorluoğlu ve İl Özel İdaresine teşekkür etti.

Vali Murat Zorluoğlu ise İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenek ile amatör spor kulübü olarak bütün branşlarda faaliyet gösteren kulüplere malzeme yardımı yapıldığını belirtti.Vali Zorluoğlu şu ifadelere yer verdi, “Elazığ’da göreve başladığımda amatör spor kulüplerine destek olacağımızı ifade etmiştim. Sağ olsunlar İl Genel Meclisi Başkanımız ve Genel Sekreterimiz de bu niyetimize ortak olarak bugün bu malzemelerin alınmasında ve sizlere dağıtılmasında katkı sağladılar. Gelecek yılda amatör spor kulüplerinin her branşına daha fazla katkı sağlamak için Özel İdaresinin imkânlarını daha fazla zorlayacağız, genel bütçe imkânlarını da buna katacağız. Amacımız bu yıl yaptığımız yardımdan daha fazlasını yapmak olacak. Amatör liglerde mücadele eden ve şampiyon olan takımlarımızı kutluyorum. İl Özel İdaresine de destekleri için teşekkür ediyorum”.

Programda daha sonra Elazığ ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Vali Zorluoğlu’na merhum babası ile birlikte resminin işlendiği bir halı takdim edildi. Şerifoğulları, İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’na da malzemelerin alınmasına katkıları dolayısıyla birer plaket verdi.

Geçtiğimiz yıl yapılan U-15, U-16, U-17, birinci ve ikinci amatör liglerde şampiyon olan kulüpler kupalarını Vali Zorluoğlu, Başsavcısı Pişkin, İl Genel Meclisi Başkanı Ölçücü, Genel Sekreter Bilginoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Acar ve diğer davetlilerin elinden aldılar.

Programda son olarak İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenekle sağlanan malzemeler, Vali Zorluoğlu tarafından Amatör Spor Kulüpleri temsilcilerine dağıtıldı.

Amatör kulüplerin temsilcileri de yapılan yardımlar konusunda Vali Zorluoğlu ve İl Özel İdaresine teşekkür ettiler.

Vali Zorluoğlu ve diğer davetliler malzeme dağıtımı programının ardından Elazığspor’un eski futbolcularından oluşan karma ile düzenlenen bir karşılaşmada forma giydiler.