Başarılı Voleybolculardan Bağlıtaş'a Ziyaret.

Mardin'de yapılan Genç Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonasında 3. Olan Kaya Karakaya Spor Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ'ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Mardin’de yapılan Genç Kızlar Voleybol  Türkiye Şampiyonasında 3. Olan Kaya Karakaya Spor Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

 

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Feyzi GÜRTÜRK, Okul Müdürü Mustafa ATİLLA, Beden Eğitimi Öğretmeni Aytaç EKİNCİ, Takım Kaptanı Şehriban GÜNAY ve takım oyuncuları ziyaretlerinde Müdür BAĞLITAŞ’a müsabaka hakkında bilgi verdiler.

Mardin ilinde yapılan final müsabakalarında mücadele etme başarısı gösteren tek resmi okul olduklarını söyleyen öğrenciler çekişmeli geçen müsabakaların kendileri için olumlu geçtiğini ifade ettiler.

İl Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ öğrencilerin ziyaretinden ve elde ettikleri başarılı sonuçtan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek;

“Spor Lisemizin ilimizi temsil ederken almış olduğu bu başarılı sonuçtan dolayı sizleri kutluyorum. Eğitiminizi ve sportif çalışmalarınızı bir arada aynı başarıyla sürdürmeniz bir eğitim yöneticisi olarak hem benim hem de ailelerinizin en büyük mutluluğudur. Spor Lisesi öğrencileri olarak ayrıca bu başarılarınız üniversite hayatınızda da size olumlu katkı sunacaktır.

Ben sizleri ve sizleri yetiştiren idareci ve öğretmenlerinizi kutluyor, önümüzdeki yıl daha iyi dereceler elde edeceğinize olan inancımı belirterek başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ Türkiye 3. Olan öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.