BELEDİYEDEN VARTAŞ ELAZIĞSPOR'A YARDIM KAMPANYASI

PTT 1 lig takımlarından lig lideri olan Vartaş Elazığspor yönetimi içinde bulduğu maddi sıkıntılar nedeniyle başlattığı çalışmalar kapsamında Elazığ Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti. Başkan Yanılmaz Kulübün sıkıntılarının çözülmesi için yardım kampanyası başlattı.

PTT 1 lig takımlarından lig lideri olan Vartaş Elazığspor yönetimi içinde bulduğu maddi sıkıntılar nedeniyle başlattığı çalışmalar kapsamında Elazığ Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Yanılmaz Kulübün sıkıntılarının çözülmesi için yardım kampanyası başlattı.

 

Elazığ Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz Bin personeli ile T.C Ziraat bankasına gelerek Varatş Elazığspor için yardım kampanyası başlattı.

Başkan Yanılmaz banka önünde toplan kalabalığı hitaben yaptığı konuşmada,” Elazığ sporumuza biz şu anda ki lider olduğu konumundan inşallah sezon sonunda süper lige çıkması için hepimizin yardımcı ve bir destek olması gerektiğine inanıyoruz. Ben Elazığspor seviyorum ben Elazığsporu destekliyorum, diyen herkesin bu gün Elazığspor’a sahip çıkması gereken bir gündür. Yararın çok geç olabilir, yarın keşke Elazığspor’a sahip çıksaydım diyebiliriz çok geç olmadan bu gün sahip çıkacağız. Bu gün bir kampanya başlatıyoruz. Bu kampanyada ki sloganımız var birincisi “Sevgi fedakarlık ister” Biz Elazığspor’u seviyorsak fedakarlık yapmalıyız, herkes gücü dahilinde sahip çıkmalıdır. 2.si küçük bağışlarla büyük şampiyonluklara ulaşacağız inşallah. Bu gün başlatacağımız kampanyaya bir kardeşimizin getirip bir lira yatırması, on lira yatırması, yüz lira yatırması Elazığsporumuzu inşallah şampiyonluğa ulaştıracaktır.” Dedi.

İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI

Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz kampanyaya destek vermeleri için başta iş adamları olmak üzere bu topraklarda para kazanan herkesin kampanyaya destek vermeleri için çağrıda bulunduğunu belirterek,”  Kampanya daha bir anlam kazansın diye ben buradan öncelikle Elazığlı iş adamlarına, sanayicilere, tüccarlara, Elazığ topraklarında para kazanan insanlara sesleniyorum. Asgari 100 adet kardeşimiz 10 bin lira yatırsın, bu da bir milyon eder. İnanıyorum ki bin kardeşimiz de bin lira yatırabilir. Oda bir milyon eder. Dün Elazığspor yönetiminin 1.5 milyon bizim öncelikli problemlerimizi çözer dediği problemde bu şekilde çözümlenmiş olur. Geride ise 10 bin insanımız,20 bin insanımız 50 lira yüz lira yatırdığında hem Elazığspor ile ilgili aidiyet artmış olur hm de Elazığspor’a hep birlikte sahip çıkmış oluruz.” Diye konuştu.

BAŞKAN 10 BİN ÇALIŞAN 100 LİRA YATIRDI

Başkan Yanılmaz, Bin kişi ile kampanyaya katıldıklarını ifade ederek,” Belediyemizde çalışan kardeşlerimizin öncelikle Bin kardeşimiz asgari 100 TL yatıracaklar ve bir Yüz Bin lira toplanmış olacak. Ben kendi hesabımdan maaşımdan, kendi gelirimden 10 Bin lira sembolik olarak yatıracağım. İnşallah diğer kardeşlerimiz de bu kampanyadaki desteklerini esirgemeyeceklerdir.” Dedi.

 

ELAZIĞSPOR’DAN KAMPANYAYA TEŞEKKÜR

Vartaş Ealazığspor Kulüp müdürü Ali Topal yaptığı açıklamada,” Arkadaşlar Öncelikle belediye başkanımıza öncelikle böyle bir tarihi seferberlik başlattığı için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızı ziyaretimizde başkanım Elazığspor’a karşı çok sıcak Elazığspor’un derleri ile dertlendiğini gördük. Elazığspor tarihinde beklide bir ilk, Belediye başkanımız buraya gelerek Elazığspor’a bir yardım kampanyası başlatmıştır. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Belediye başkanı Mücahit yanılmaz, daha önceden yatırdığı 10 bin liranın dekontunu imzalayarak kampanyayı başlattı.

Elazığ belediyesinde çalışan personellerinde 100 lira ile kampanyaya katılarak gişeler önünde kuyruk oluşturdular.