BİZİM İKTİDARIMIZDA KAPATILAN BELEDİYELER AÇILACAK

Milliyetçi Hareket Partisi 1 sıra adayı Yavuz Temizer gezilerini aralıksız sürdürüyor. Temizer,Hankendi'de yaptığı açıklamada,MHP'nin iktidarında kapatılan belde belediyelerini açacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi 1 sıra adayı Yavuz Temizer gezilerini aralıksız sürdürüyor. Temizer,Hankendi’de yaptığı açıklamada,MHP’nin iktidarında kapatılan belde belediyelerini açacaklarını söyledi.

 

MHP 1.sıra adayı Yavuz Temizer seçim çalışmaları kapsamında Hankendi’de sevgi gösterileri ile karşılandı. Temizer burada yaptığı konuşmasında,” Bugün Hankendi’deyiz. Kapatılan belde belediyelerimizden birisi de Hankendi’ydi biliyorsunuz. Bu vesileyle hemen şunu belirteyim ki, bizim iktidarımızda kapatılan belde belediyelerinin hepsi açılacak. Beldelerimizde mülki idare temsilcilikleri oluşturulacak ve buralara personel alımı yapılacak. Yerinden yönetim yapısı hizmet yönünden güçlendirilecek ama bunun siyasi yerinden yönetime dönüşmesine tabii ki izin verilmeyecek.

Tabi biz böyle koşturur çözüm üretirken bir baktık ki birileri Baskil’de üstünü başını yırtıyor. Anket sonucu onlara da ulaştı galiba. Kontrollerini yitirmiş şaşkın şaşkın saldıracak yer arıyorlar.  Yahu bana niye kızıyorsunuz? Kendinize kızın.  1. Sıra adayınıza kızın kızacaksanız.  Benden ne istiyorsunuz. One minute! One minute!

İstikrarlı yalanlar ve tehditler para etmiyor artık. İplikleri pazara çıktı bunların, ama alıcı yok. Ama ilerleme de yok değil. Baskil’deki feribot kazasında ölenlerin tazminatlarının 13 yıldır ödenmediğini söyledik biz. Hemen aktarmışlar ödeneği. Belediyenin yeni hizmet binasına ihtiyacı var dedik. Onun da ödeneğini gönderdiklerini söylediler. Bunları zorlayınca oluyor demek ki. Çalışmayı öğreteceğiz gibi.Şu yalan meselesini de halledebilirsek, o huylarından da vazgeçirirsek tamam. Ama her şeyi de benden beklemesinler.  Biraz da kendileri gayret göstersinler. Çok zorlanacaklar biliyorum ama artık biraz da dürüst olsunlar.

Geçen yıl 4,8 katrilyon dedikleri yatırımı bu yıl 7,9 katrilyona çıkardılar ve biz de bu yalanı belgeleriyle ortaya koyduk ya, kabloları yakmış bunlar. Baskil’de 7,9 “milyar dolar” diyor bu sefer. 20 katrilyon demek.Açık arttırma var galiba. Evet, yok mu arttıran? Ne dediklerini bilmiyor bunlar. Korku akıllarını almış. Yahu biraz sakin olun. Bunlar daha iyi günleriniz . Daha bir şey görmediniz. Bu daha le le. Bunun 7 hazirandan sonrası var daha .