CHP ADAYLARI ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEYDİ

Seçim gezileri kapsamında kurum ziyaretlerini sürdüren CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ile CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; bugün Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek personelle ve taşeron işçi kadınlarla bir araya geldiler.

Seçim gezileri kapsamında kurum ziyaretlerini sürdüren CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ile CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; bugün Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personelle ve taşeron işçi kadınlarla bir araya geldiler.

SEPTİOĞLU VE KARABULUT; TAŞERON İŞÇİ KADINLARLA BULUŞTU

Samimi ve sıcak ilgiyle karşılanan CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut; görevleri başında ziyaret ettikleri personellerle tek tek tokalaşarak sorunlarını dinlediler. CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışan personele kolaylıklar ve başarılar dilediler. Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlığı’nda çalışan taşeron işçi kadınlarla bir araya gelen CHP Adayları Septioğlu ve Karabulut’un, buradaki konuşmaları taşeron işçi kadınlar tarafından büyük alkış aldı. 

“AKP İKTİDARINA 4 YILLIK İZİN VERMENİN TAM ZAMANI”

Orman Bölge Müdürlüğü Fidanlığı’nda çalışan taşeron işçi kadınlarla bir araya gelen ve bu seçimlerde bir seferliğine mahsus iktidara 4 yıllık izin verilmesi gerektiğini vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; “Geçici 4A, 4B veya İşkur’da çalışanların hepsini kamuda daimi hale getireceğiz. Biz bir değişim istiyoruz. Bu hükümet 13 senedir çok yoruldu artık biraz dinlensin istiyoruz. Kılıçdaroğlu da bir seferliğine mahsus 4 yıllığına izin istiyor. Eğer iktidara gelinirse 4 sene eğer beğenmezseniz yine oylarınızı verirsiniz. Bir sefere mahsus olmak üzere denenmemizi istiyoruz. Bugün Orman Bölge Müdürlüğü’nde bir sevgi, saygı, hoşgörü ve coşkuyla karşılandık. Bu demektir ki biz artık yavaş yavaş gülmelerimiz artıyor ama sizlerin de desteğiyle artık Elazığ’da buna bir başlangıç yapacağız ve iktidarın bir dinlenmesini sağlayacağız. Onlar da kendilerini yenilesinler, onlar da çok yoruldular. Bizler göreve hazırız ve bizi seçmenizi bekliyoruz.” dedi.

“İŞÇİLERİN ALIN TERİNİ İSTİSMAR EDENLERİ LANETLİYORUM”

İşçilerin alın terini sömüren zihniyeti lanetleyerek sözlerine başlayan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Bu ülkenin temel taşı siz bayanlarsınız. Sizlerin bu alın terini bu yaştan sonra bu memlekette çoluk çocuğunuzu geçindirebilmek için bu alın terinizi istismar edenleri lanetliyorum. Emeğinizi sömürenleri lanetliyorum. Cenab-ı Hak sizin gibi dürüstlere dürüst yönetimleri kadroları nasip etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ben sizin gibi emekçilerle beraber olmaktan gurur duyuyorum. Kim ne derse desin bu ülkenin birinci sınıf insanları sizlersiniz. İkinci üçüncü sınıf değerlendirmesi söz konusuysa kendi kendilerini birinci sınıf görenlerdir diyorum. Hepiniz sağ olun var olsun.” diye konuştu. 

“KILIÇDAROĞLU BAŞBAKAN OLDUĞU GÜN TAŞERONLUK BİTECEK”

Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olduğu gün taşeron işçilerin hepsinin kadroya alınacağına dikkat çeken CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ise; “Hepimiz bu yörenin insanıyız. Kimsenin kimseden bir farklılığı yok ayrısı gayrısı yoktur. Biz burada ezilen insanlarız. Biz burada mazlum olan insanlarız. Rahmetli Ecevit döneminde bir gün ormanda çalışan kim olursa olsun herkese kadro verildi. Genel Başkanımız şunu söylüyor diyor ki; ben Türkiye’deki sömürü düzeninde olan taşerona son vereceğim. İktidar olduğumun ilk günü taşeron sistemine son vereceğim. Taşeronda çalışan tüm işçilerimiz bir günde devletin hizmetinde olacak. Bu vesileyle bu yörenin insanı, bu yörede yetişmiş, bu yörede büyümüş olan çok değerli Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak için hepimiz yola çıktık. Desteklerinizi bekliyoruz.  Hepimizin bir oyu var ama bu seçimde bir tane daha insan yanınıza alıp onun oyunu da Cumhuriyet Halk Partisi’ne getirirseniz iş bitmiş olur.” diyerek taşeron işçi kadınlardan destek istedi.

SEPTİOĞLU: “BABAMIN YOLUNDA İLERLEYECEĞİM”

Taşeron işçi kadınların sorunlarını ve taleplerini dinleyen CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Bugün burada ise isem benim bugünkü siyasi kadrolar içerisinde tercihimin tek nedeni Genel Başkanın dürüstlüğüdür. Bunu bilesiniz. İkinci neden yörenin adamı oluşu. Bu yörenin adamı oluşu nedeniyle bu yöreyi sahiplenmeyecekse nereyi sahiplenecek. Ben soruyorum kim edecek? Biz de bu yörenin insanı olarak ona oy vermeyeceğiz de kime oy vereceğiz? Dolayısıyla biz burada birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Benim de geçmişimi biliyorsunuz; ben halkla iç içe miyim değil miyim? Üstten mi bakarım alttan mı bakarım onları da çok iyi biliyorsunuz değinmeme gerek yok. CHP iktidarında sorunlarınızı çözeceğiz ve sorunlarınız için biz buradayız. Babamdan böyle gördüm böyle gidecek bunu samimi söylüyorum.” demesi taşeron işçi kadınlardan büyük alkış aldı.  

Taşeron işçi kadınlarla hatıra fotoğrafı çektiren CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ile CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, akşam saatlerinde ise Sarıçubuk ve Harmantepe köylerini ziyaret ederek çiftçi ve köylülerle bir araya geldiler.