CHP'DEN ELAZIĞ'A TEŞEKKÜR

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ve Elazığ Milletvekili Adayları; dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine yoğun ilgi gösteren Elazığ halkına teşekkür ettiler.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ve Elazığ Milletvekili Adayları; dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine yoğun ilgi gösteren Elazığ halkına teşekkür ettiler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Feyzi Septioğlu ve İl Başkanı Ünsal Karatepe ile il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri; seçim çalışmaları kapsamında Alacakaya ilçesini ziyaret ettiler.

 

Alacakaya ilçesi ve köylerini ziyaret ederek köylü ve çiftçilerle bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Feyzi Septioğlu ve İl Başkanı Ünsal Karatepe; Alacakayalıların sorunlarını dinleyip CHP’nin seçim bildirgesinden bahsederek 7 Haziran’da sandıklarda desteklerini istediler.

 

Esnaf gezilerini gün boyu sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ 2’inci Sıra Milletvekili Yaşar Karabulut ise, yazılı bir açıklama yaparak  “Ülkem ve Elazığ açısından sorunlarımız var, İşsiz, yoksul, maaşı 1000 liranın altındaki emekli, prim borcu olduğu için hastaneye alınmayan esnaf, sosyal güvenlikten yoksun işçiler, açlık sınırında yaşayan insanlar, borç batağında çaresizlikten çırpınan milyonlar, yandaşa rant yaratarak oluşturulan adaletsiz bir düzen var.” dedi.

 

“TÜKETEREK BÜYÜYEN BİR TÜRKİYE VAR”

Elazığ’daki fabrikaları sattılar, Ulu Ova, Altınova ve Palu Kovancıların sulama suyunu kestiler Kuz Ova sulama projesini iptal ederek Kuz Ova çiftçisisin hayallerini yıktılar, mazot pahalı, traktör lastiği pahalı, araç sigorta bedeli katladı, üreticiye ekme sana destek verelim daha iyi dediler. Elazığ’daki gençler şehir dışında iş aramak için şehirden ayrılıyor, şehir göç vermeye başladı, milletvekili sayısı bile azaldı. Tüketerek büyüyen Türkiye, üretim olmadığı için küçülen bir Elazığ Manzara bu Elazığ’ı yaşanmaz hale getirdiler. Milletin, polisle, hukukla, basınla, devletle arasını açtılar, sıfır sorun dediler, kavgalı olmadığımız komşumuz kalmadı.

 

“REFAHI TABANA YAYACAĞIZ”

Elazığ’daki seçmenlerin Ak Parti’nin hizmette sınıfta kaldığını  anladığını vurgulayan Karabulut; “Elazığ’da AKP’ye 5-0, 5-0, 4-1 milletvekili %50, %70 oy verdik durum ortada biz değişim olsun istiyoruz siz de değişim olsun artık yeter diyorsanız bizi destekleyin.” dedi. CHP iktidara geldiğinde yapacakları ilk çalışma bayramlarda emekliye çift maaş vereceklerini, sosyal yardımlar kesilmeyeceğinin belirten Yaşar Karabulut; Cumhuriyet Halk Partisi’nin refahı tabana yayacaklarını vurguladı.