CİNNET GEÇİREN ŞAHIS 4 KİŞİYİ SİLAHLA YARALADI

Elazığ Ataşehir mahallesin 'de cinnet geçirdiği belirtilen G.T aynı sitede oturan iki kişiyi silahla vurdu, seken kurşunlardan biri sokakta bulunan 15 yaşındaki bir çocuğa isabet etti. Zanlı evine giderek eşini de vurduktan sonra gelen polislere teslim oldu.

Elazığ Ataşehir mahallesin ‘de cinnet geçirdiği belirtilen G.T aynı sitede oturan iki kişiyi silahla vurdu, seken kurşunlardan biri sokakta bulunan 15 yaşındaki bir çocuğa isabet etti. Zanlı evine giderek eşini de vurduktan sonra gelen polislere teslim oldu.

 

Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde Elazığ'ın Ataşehir Mahallesi İmam Efendi bulvarında G.T isimli şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşam kent sitelerinde oturan,A.U, K.Ş isimli kişilere ateş ederek yaraladı. Seken kurşunlardan biri yolda geçmekte olan 15 yaşında ki İ.B isimli çocuğa isabet etti. Zanlı elinde silah ile evine giderek eşi S.T ye de ateş ederek onu da yaraladı. Olayın polse haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler zanlı G.T ‘yi gözaltına alırken 112 ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ,Elazığ eğitim ve Araştırma hastanesi ile Fırat üniversitesi hastanelerine kaldırdı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, ve zanlının cinnet geçirdiği için böyle bir olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.