ELAZIĞ'IN PRENSESİ ULUSAL KANALLARDA ALBÜM TANITIMINI YAPTI

Elazığ'ın yetiştirdiği ünlü ses sanatçısı serpil Bektaş Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Gadanalam adlı albümünün tanıtımı için, İstanbul'da üç televizyon programına katıldı.

Elazığ’ın yetiştirdiği ünlü ses sanatçısı serpil Bektaş Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Gadanalam adlı albümünün tanıtımı için, İstanbul’da üç televizyon programına katıldı.

 

Elazığ’ı Ulusalda temsil eden ender bayan sanatçılardan biri olan Serpil Bekteş, Geçtiğimiz aylarda Şerif Kayran productionluğunda, çıkardığı Gadanalm adlı albümünün tanıtımı için İstanbul’a gitti. Bektaş, İstanbul’da çeşitli kanalarda katıldığı programlarda Hem Elazığ’ı hem albümünün tanıtımını yaptı.

 

 

Katıldığı programlarda canlı performansı ile büyük beğeni toplayan serpil Bektaş, 15 Kasım’da süper tv de Mehmet Öndül Show, un konuğu olurken,

16 Kasım’da Flash TV’de Hülya Bozkaya’nin konuğu oldu. Bektaş, 18 Kasım’da Yıldız TV’de yayınlanan Maral Show programına katıldı.

 

 

 

 

 

Serpil Bektaş, katıldığı albüm tanıtımı programlarının çok güzel geçtiğini albüm tanıtımının yanı sıra Elazığ’ın adının da ulusal kanallardan duyurulduğunu ifade ederek,” Önümüzde ki günlerde ulusal kanallarda ki albüm tanıtımımız sürecek, Biz sanatçılar yaptığımız çalışmalarla ilimizin tanıtımına da katkıda bulunuyoruz. Bu nedenle ilimizin, siyasileri, bürokratları ve işadamlarından destek bekliyoruz ” dedi.