ELAZIĞ TSO KOŞUSU'NU CONCRETE KAZANDI

5 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Hipodromu'nda gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu Mahmut Demir'in CONCRETE isimli safkanı, Jokey Mehmet Geneş ile kazanmayı başardı.

5 Ağustos Çarşamba günü Elazığ Hipodromu’nda gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu’nu Mahmut Demir’in CONCRETE  isimli safkanı, Jokey Mehmet Geneş ile kazanmayı başardı.

 

Kupaya Yoğun İlgi

TSO Kupası koşusunu Vali Murat Zorluoğlu, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Elazığ Defterdarı Erdoğan Yıldıraner, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığspor Klüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığ TSO Başkan Yardımcısı Halis Dağoğlu, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Suat Karataş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Küçükay, Elazığ TSO Üyeleri, STK ve kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda yarış sever takep etti.

 

Yarışa 14 Safkan Katıldı

1200 metre kum pistte gerçekleştirilen sprint yarışına 3+ yaşlı 14 safkan katıldı. Birincilik ikramiyesi 38.500 TL olan koşunun ikinciliğini INTO STORM) elde ederken, SOUND OF STORM üçüncü, KISS OF STEPS de dördüncü oldu.

 Kazanan CONCRETE için koşunun bitiriş derecesi 1.19.20 olurken, farklar 1.5 Boy-2.5 Boy-Boyun şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Bayram Yıldırım’a kupasını, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Halis Dağoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Karataş ise koşuyu kazanan atın jokeyi Mehmet Geneş’e ödül ve hediye verdiler.

 

ALAN: Bu Güzelliklerin Çoğalmasını Diliyoruz…

Yarış sonrası TRT ekranlarında canlı yayında bu tür kültürel ve sportif faaliyetlerin ülke genelinde çoğalması temennisinde bulunan Başkan Alan, “ Birlik, beraberlik ve kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, sportif ve kültürel faaliyetlerin ülke genelinde çoğalması ve insanlarımızın yüzlerinin gülmesi en büyük temennimizdir.

Bu yıl 9.su yapılan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kupası Koşusu vesilsiyle ben öncelikle Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu’na, Elazığ Hipodrom Müdürümüz ve tüm çalışanlarına, yarışları büyük bir titizlikle yarış severlere ulaştıran TRT ekibine teşekkür ediyorum.

Ayrıca; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kupası koşusuna ilgi gösteren at sahiplerine ve jokeylerimize teşekkürlerimi sunuyor, yarışlarda birinci olan jokey kardeşimi ve at sahibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.