ELAZIĞ VALİLİK KUPASI FUTBOL TURNUVASI

Elazığ Valiliği - Türkiye Futbol Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği – Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı işbirliği çerçevesinde organize edilen Resmi Kurumlar arası 'Elazığ Valilik Kupası' Futbol Turnuvasını Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı.

Elazığ Valiliği - Türkiye Futbol Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği –  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı işbirliği çerçevesinde organize edilen Resmi Kurumlar arası “Elazığ Valilik Kupası” Futbol Turnuvasını Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı.

İl Özel İdaresi Spor Kompleksinde oynanan final müsabakasına Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU, İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR, Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ, Elazığ ASKF Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, TFF İl Temsilcisi Mustafa GÜR, Teiaş Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet ALBAYRAK, Şeker Fabrikası Müdürü Lütfi ÇEVİK, Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa DOĞAN ile Spor Taban Birlikleri temsilcileri ve çok sayıda kurum personelleri katıldı.

04 Mayıs 2015 tarihinde başlayan ve toplamda 40 takımın katıldığı turnuva dün akşam oynanan final maçı ile sona erdi.

İl Özel İdaresi Spor Kompleksinde oynanan 3.’lük – 4. ‘lük müsabakasında karşı karşıya gelen İl Emniyet Müdürlüğü ile Harput Devlet Hastanesi müsabakasını 4-1 kazanan İl Emniyet Müdürlüğü müsabakayı 3. Bitirirken, final müsabakasında karşı karşıya gelen Milli Eğitim Müdürlüğü ile Teiaş arasında oynanan müsabaka ise nefesleri kesti.

Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU’ nun da izlediği final müsabakası sonunda rakibini 3-0 mağlup eden Milli Eğitim Müdürlüğü Turnuvanın şampiyonu oldu.

Final müsabakası sonrasında turnuvada centilmenlik ödülüne layık görülen Elazığ Müftülüğünün Plaketini Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ, Şeker Fabrikasının plaketini Teiaş Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet ALBAYRAK, 3. olan İl Emniyet Müdürlüğünün Kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat ACAR, 2. olan Teiaşın kupasını İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU verirken Şampiyon olan Milli Eğitim Müdürlüğünün kupasını ise Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU takdim ettiler.

Ayrıca turnuvada ilk üç dereceye giren takımlara Vali Murat ZORLUOĞLU tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Turnuva sonunda bir değerlendirme yapan Vali ZORLUOĞLU yapmış olduğu açıklamada; “ Geleneksel hale gelen ve bir aydır devam eden bu turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ben teşekkür ediyorum. Gerçekten çok çetin ve zor mücadeleler oldu. Bugün oynanan final müsabakası da centilmence geçti. Çok güzel bir müsabaka izledik. Final müsabakasını kazanan Milli Eğitim Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. 

Geleneksel hale gelen bu güzel turnuva önümüzdeki yıllarda devam edecek. Elazığ Valiliği olarak bu turnuvayı desteklemeye devam edeceğiz.  Ben tüm takımlara bir kez daha teşekkür ediyorum. “ dedi.