ELAZIĞSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye U-16 Futbol Ligi şampiyonu Elazığspor oldu.

Türkiye U-16 Futbol Ligi şampiyonu Elazığspor oldu. 


Bordo-Beyazlılar final maçında karşılaştığı İstanbul Bağlarbaşıspor’u 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Elazığspor kulübünden yapılan yazılı basın açıklamasında,” Samsun Atakum Stadyumunda saat 17:30’da başlayan karşılaşmaya takımımız Aziz, Hüseyin, Berkehan, Nuri, Mehmet Şah, Enes Kaplan, Mert, Ahmet, Selim Enes, Fatih Ahmet ve Fatih Çelik 11’iyle başladı.

Elazığspor U-16 futbol takımımız müsabakanın ilk yarısında 14. Dakikada Berkehan Biçer’in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan Bordo-Beyazlı ekibimiz sahadan 1-0 galip ayrılarak Türkiye Şampiyonu oldu.” Denildi.

 

BAŞKANIMIZ SELÇUK ÖZTÜRK’TEN TEBRİK MESAJI

Elazığspor U-16 Futbol takımımız, Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmıştır.

Elazığspor tarihinde bir ilki daha yaşatmak şahsımı ve Yönetim Kurulumuzu gururlandırmıştır.

Turnuva başından itibaren şampiyonluk hedefine kilitlenen takımımızın bu başarısı şehrimizi, camiamızı ve Elazığspor’a gönül veren tüm taraftarlarımızı mutlu etmiştir.

Teknik heyetimizin ve sporcularımızın özverili bir şekilde çalışmaları bu şampiyonluğun gelmesini sağlamıştır.

Türkiye’de bu kategoride mücadele eden 109 takım arasında şampiyonluğa ulaşan U-16 Futbol takımımızın gelecek yıllarda da bu başarıyı tekrarlayacaklarına olan inancım tamdır.

Elazığspor Kulübü olarak temennimiz şudur ki, U-16 Futbol takımımızın yakaladığı bu başarıyı, altyapı bünyemizde bulunan ve farklı yaş kategorilerinde mücadele eden diğer takımlarımızın da elde etmesidir.

Altyapı bünyemizde bulunan sporcularımız inşallah Elazığspor’umuzun geleceği olacaklardır.

Bu vesile ile Türkiye Şampiyonu olan takımımızı kutlar, emeği geçen Teknik Heyetimizi, futbolcularımızı ve çalışanlarımızı tebrik ederim.