ERDEM YANILMAZ'I TOPA TUTTU

MHP İl Başkanı Av. Abdulvahap erdem il binasında düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı Mücahit yanılmazı topa tuttu.

MHP İl Başkanı Av. Abdulvahap erdem il binasında düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı Mücahit yanılmazı topa tuttu.

 

Elazığ Belediye başkanı Mücahit Yanılmaz’ın geçtiğimiz gün Kültür Park açılışında Rahmetli Alparsalan Türkeş’in ismini bir bulvara verdiklerini söylemesi üzerine, MHP İl Başkanı Av. Abdulvahap Erdem düzenlediği basın toplantısında, yanılmaza veryansın etti.

 

MHP İl Başkanı Av. Abdulvahap Erdem yaptığı açıklamada,” Kamuoyunun malumu olduğu üzere yaklaşık bir yıldır Belediye Meclis üyelerimizin girişimi ve Elazığ Ülkü Ocaklarımızın talebi üzerine 4 Nisan Alparslan Türkeş haftası kapsamında Elazığ Orman Müdürlüğü karşısındaki bulvara rahmetli başbuğumuzun ismi verilmişti.


Pazartesi günü tamamen bitmediği ve hala inşaat halinde olmasına karşın sırf Elazığ kamuoyunun gözünü boyamak için seçim öncesi apar topar açılan Kültür Park’ta Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit YANILMAZ maksadını ve haddini aşan talihsiz bir beyanda bulunmuştur.


Sayın YANILMAZ ; Diyorsun ki, MHP on yıl belediyeyi yönetti niçin Alpaslan Türkeş'in adını bir yere vermedi? Şimdi ben soruyorum, senin eski partinin Genel Başkanı Rahmetli Erbakan'ın adını bir yerlere verdin mi? Hayır vermedin veremezsin de çünkü o gömleği çıkaralı çok oldu ondan sonra da iki gömlek daha giydin. Rahmetli ERBAKAN’ın ismini biryerlere verseydin de bu bir "mertlik" ve "erkeklik" işareti değildir!Onu biz bir vefa örneği olarak biliriz. Bu sözlerinden sonra inan ki vefan falan da kalmadı! Vefan olsaydı Kültür Parkın projesinde emeği olan sayın Necati ÇETİNKAYA’ya , konu mankeni olarak çağırıp bir söz dahi vermediğin eski belediye başkanımız sayın Süleyman SELMANOĞLU’na ve hatta en büyük rüyası kültür park projesi olan ve o alanın istimlaklarını yapan kendi öz kardeşin merhum belediye başkanı sayın Hamza YANILMAZ’a da bir teşekkür ederdin.Hangi vefadan bahsediyorsun sayın YANILMAZ. 


Kaldı ki bir insanın ismi genellikle vefatından sonra bir yerlere verilir, kişinin isminin hayatında iken tamamen yağcılık için bir yerlere verilmesini de biz AKP iktidarında gördük maalesef.


Ülkücülerle "mertlik" ve "erkeklik" konusuna hiç girmemeliydin! ..Çünkü onlar yani ülkücüler dün sınavlarını canlarını ödeyerek verdiler!Hem de arkalarında iktidar falanda yoktu!Güçleri yüreklerindeki vatan aşkıydı!Millet sevdasıydı!Hiç arkalarına bile bakmadan mertliğin ve cesaretin sembolü oldular!Sayın Başkan, ülkücülerin bu şehirde ilelebet silinmeyecek sesleri, nefesleri ve hatıraları var!Onların mertlik ve cesareti olmasaydı bu gün senin oturduğun o koltukta başkaları otururdu!..

 

YANILMAZ DİREKTE BAYARK ASIYOR


Sayın YANILMAZ , sen Belediye Başkanlığına seçildiğin gün Elazığ kamuoyuna ne demiştin;"Bu günden itibaren parti rozetimi çıkarıyorum, ben artık bütün Elazığ halkının Belediye Başkanı olacağım!"Dünkü konuşmana ve tamamen şov maksatlı direklere çıkıp AKP bayrağı astığın şu fotoğrafa bakınca anladık ki henüz parti rozetini çıkarmamışsın!


Sayın YANILMAZ derhal bu talihsiz ve haddini aşan konuşmandan dolayı ülkücü camiadan özür dilemelisin? Özür dileyecek erdemin yoksa da derhal istifa etmeli ve bir türlü şehr-ül emin olamadığın o makamı da daha fazla işgal etmemelisin.


Tercih senin ya özür dile ya da istifa et gereğini bir an önce yapmanı bekliyoruz.
Toplantımıza katılan basın mensuplarımıza ve aziz hemşehrilerime saygı ve şükranlarımı sunuyorum.