FUTBOLCU SEÇMELERİ YAPILACAK

Coca Cola Bölgesel Gelişim ligine katılması için futbolcu seçmeleri yapılacak

Coca Cola Bölgesel Gelişim ligine katılması için futbolcu seçmeleri yapılacak

 

Elazığspor Kulübü Altyapı Koordinatörü İlhan Aydın, tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında,” 2015-2016 Futbol sezonunda Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin, Türkiye Futbol Federasyonunun  düzenlemiş olduğu Coca Cola Bölgesel Gelişim ligine katılması zorunluluk haline getirilmiştir.

 

Bu kapsamda Kulübümüz, Coca Cola Bölgesel Gelişim Ligine katılacağından dolayı 5-6 Ağustos tarihlerinde 1999-2000-2001-2002 ve 2003 doğumlu lisanslı ve lisanssız sporcuların katılacağı futbolcu seçmeleri gerçekleştirecektir.

 

Seçmelere katılacak olan sporcular 5-6 Eylül tarihlerinde saat 09:00’da Elazığ Öğretmenevi önünden servis otobüsüyle alınıp, Tedaş Sentetik sahasında Kulübümüz antrenörleri nezaretinde seçmelere tabi tutulacaklardır.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığspor Kulübü Altyapı Koordinatörü İlhan Aydın, “bilindiği üzere bu sezon PTT 1. Lig kulüplerininde Coca Cola Bölgesel Gelişim Liglerine katılması zorunlu hale getirilmiştir. Bu kapsamda Elazığspor Kulübü olarak bünyemize yeni yetenekler kazandırmak amacıyla futbolcu seçmesi gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 Elazığspor’da oynamak isteyen tüm gençlere kapılarının açık olduğunu belirten Aydın, “seçmelerde yetenekleriyle ön plana çıkan sporcuları bünyemize katarak, Elazığspor’un geleceğini sağlama almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Not:Seçmelere katılacak olan sporcular kendi malzemeleriyle gelmeleri gerekmektedir.