Geleceğin Yazarı

Türkiye Değer Ödülleri Yarışmasında Eser Ödülü/Hikaye Dalında Yardımseverlik teması ile yazdığı 'Amin Alayı' başlıklı yazı ile Türkiye 1. Olan Dilara Alan il milli eğitim müdürünü ziyaret etti.

Türkiye Değer Ödülleri Yarışmasında Eser Ödülü/Hikaye Dalında Yardımseverlik teması ile yazdığı “Amin Alayı” başlıklı yazı ile Türkiye 1. Olan Dilara Alan il milli eğitim müdürünü ziyaret etti.

 

Türkiye Değer Ödülleri Yarışmasında Eser Ödülü/Hikaye Dalında Yardımseverlik teması ile yazdığı “Amin Alayı” başlıklı yazı ile Türkiye 1. Olan Dumlupınar Ortaokulu 8/F Sınıfı öğrencisi Dilara ALAN İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ’ı ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Okul Müdürü Zülfü YAPICI ile birlikte Müdür BAĞLITAŞ’ı ziyaret eden Dilara ALAN yarışmada birinci olan eseri hakkında bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ öğrencimizi kutlayarak;

“Almış olduğun bu başarılı sonuç bizim için çok değerlidir. Senden yazmaya devam etmeni ve bu başarını ilerleyen yıllarda da sürdürmeni istiyorum. Böyle önemli bir yarışmada birincilik ödülü almış olmandan dolayı hem seni hem de seni yetiştiren aileni ile öğretmen ve idarecilerini kutluyorum” dedi.

Müdür BAĞLITAŞ öğrencimizi başarısından dolayı ödüllendirdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.