GENÇ MEMUR SENLERDEN KİTAP KAMPANYASI

Elazığ Genç Memur-sen bağlı kovancılar genç Memur-sen ilçe teşkilatı Kovancılar İlkokulu ve ortaokulu bünyesinde İstanbul fethinin önemine binaen 1453 kitap toplayarak kütüphane kurdu.

Elazığ Genç Memur-sen bağlı kovancılar genç Memur-sen ilçe teşkilatı Kovancılar İlkokulu ve ortaokulu bünyesinde İstanbul fethinin önemine binaen 1453 kitap toplayarak kütüphane kurdu.

Kütüphane açılışına İlçe Mili eğitim müdürü Veysel Durgun, İlçe müftüsü Feyzullah Çalışkan Eğitim Birsen 1 nolu Şube başkanı İbrahim BAHŞİ Genç memursen il başkanı Saim Çolak ve çok sayıda daire amirleri katıldı. Açılış Kovancılar ilçe müftüsü Feyzullah Çalışkan duasıyla açıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kovancılar Genç Memursen Başkanı Sezai Yıldız Bilindiği gibi fert ve toplumların maddi ve manevi alanda ilerleme ve yükselmelerini sağlayan unsurların başında, okumuş ve eğitilmiş insan kaynağı ve bunların ortaya koydukları ilmî keşifler gelmektedir. Yüce dinimiz de mensuplarının eğitimine büyük önem vermiş, bu sebeple okuma ve öğrenme ilk olarak emredilenler arasında yer almıştır. Bir Müslüman’ın Rabbini tanıma ve ona kulluk edecek kadar doğru bir bilgiyle donanması farz olan görevleri arasında sayılmıştır.

Bu sebepledir ki Yüce Kitabımızda söze, “oku” emriyle başlanmış ve “kalemle yazmnın önemi vurgulanmıştır.

İste bu amaçla bizlerde Genç Memur Sen Kovancılar ilce temsilciliği olarak bir Kitapda sen uzat gönüllere adlı bir kampanya düzenledik. Hamdolsun 1453 kitap toplayarak bu anlamlı günde gençlerimize hediye ettik.

Genç memur-sen İl başkanı Saim Çolak: İstanbul Fetihine binaen 1453 kitap toplayarak bu çalışma kampanyamız ilk ayağı oldu inşallah bütün ilçelerimizde fetih ruhuyla 1453 kitap hediye ederek hem fetih ruhunu hem de Işığa kapalı binaların gölgelerinde üşüyen bizlere, sımsıcak dünyasını açan vefalı bir dost… Gecenin ilerlemiş bir saatinde kapısını çalmamızdan rahatsız olmayan, kendisine sırt dönüp ayrılmamıza kırılmayan ve gönül koymayan bir arkadaşı gençlerimize hediye edeceğiz.