İL EMNİYET MÜDÜRÜ İŞLEK VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

İl Emniyet Müdürü Nihat İŞLEK Huzur Toplantıları kapsamında Ulukent Mahallesi Muhtarı Ayhan ATLAN ve Mahalle Sakinleri ile bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Nihat İŞLEK Huzur Toplantıları kapsamında Ulukent Mahallesi Muhtarı Ayhan ATLAN  ve Mahalle Sakinleri ile bir araya geldi.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Birim Amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda genel güvenlik, asayiş ve trafik konuları görüşüldü.

Mahalle Sakinlerinin Mahalledeki sorunlarını dile getirdiği toplantıda İl Emniyet Müdürü Nihat İŞLEK talepleri kayıt altına alarak ilgili birim amirlerine sorunların çözümü konusunda talimat verdi.

İl Emniyet Müdürü Nihat İŞLEK,” Mahallemizin güvenliği ve genel asayişin temini için mahalle sakinleriyle her zaman diyaloğa önem verdiklerini,  bu tür toplantıların belirli aralıklarla Elazığ’ın diğer bölgelerinde de devam edeceğini, Elazığ’ın ve tüm vatandaşlarımızın her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, telefon numaramı bizzat veriyorum istediğiniz zaman arayabilir, makamımı istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz, sizlere hizmet etmek için buradayız.” dedi.

Toplantıya katılan Ulukent Mahallesi Muhtarı Ayhan ATLAN ve Mahalle Sakinleri Emniyet birimlerinin yaptığı çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Mahallenin sorunlarının çözümü noktasında kendilerini bizzat ziyaret ederek dinleyen İl Emniyet Müdürü Nihat İŞLEK’e ve ekibine teşekkür ettiler.