İL ÖZEL İDARE SPOR U-15 FUTBOL TAKIMI ELAZIĞ ŞAMPİYONU OLDU

2015-2016 Futbol Sezonunda İl Özel İdare Spor U-15 futbol takımı namağlup olarak Elazığ Şampiyonu oldu.

2015-2016 Futbol Sezonunda İl Özel İdare Spor U-15 futbol takımı namağlup olarak Elazığ Şampiyonu oldu.

Altı takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre oynanan U-15 liginde oynamış olduğu tüm maçları kazanan Elazığ İl Özel İdare Spor U-15 Futbol takımı namağlup şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Ligin son müsabakasında Elazığ Gençlik Merkezi 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden İl Özel İdare Spor U-15 takımı şampiyonluk kupasını İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU’ nun elinden aldı.

Yapılan kupa törenine İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR,          İl Hakem Kurulu Başkanı Ali GÖL Saha Komiserleri Derneği Başkanı Sami TÜRKMEN, TÜFAD Şube Sekreteri Hasan EKREM ile çok sayıda yönetici ve taraftarlar katıldı.

Kupa töreninde bir konuşma yapan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI yapmış olduğu açıklamada; “Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak vizyon ve misyonumuz çerçevesinde, gençlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.

Bu çalışmaların bir parçası olan genç kategorilerimizin sağlıklı bir ortamda oynatılması ve liglere katılan takım sayıların artırılması için malzeme yardımı yapılaması adına federasyonumuz olarak ciddi girişimlerde bulunulmuş ve olumlu neticeler alınmıştır.

Ben malzeme desteği konusunda bizlere bu imkânları veren Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın İl Özel İdare Genel Sekreterimize, İl Genel Meclisi Başkanımıza ve Üyelerimize kulüplerim adına şükranlarımı arz ediyorum.

Bu kategoriye katılan diğer takımlarımızı da kutluyor ve 2015-2016 Futbol Sezonunda U-15 ligi kategorisinde namağlup olarak şampiyon olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını elde eden İl Özel İdare Spor futbol takımını tebrik ediyor, emeği geçen yönetici ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Kupa törenine katılan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif BİLGİNOĞLU yapmış olduğu değerlendirmede;

 “İlimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimize kulübümüzün verdiği değer ve önem doğrultusunda, elde edilen bu başarıdan dolayı genç futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik ediyorum.

İl Özel İdaremizin sportif etkinliklere ve faaliyetlere destek vermesi konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar ortadadır.

Yapmış olduğumuz bu çalışmalardan dolayı mutluluk duymaktayız.

Sayın Valimizin Sayın Milletvekillerimizin, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinin destekleriyle Amatör Spor Kulüplerimize yapmış olduğumuz malzeme yardımının gerçekten de layıkıyla yerini bulduğunu görüyoruz. Yapılan bu yardımlar inşallah önümüzdeki süreçte de devam edecektir.

Ben bir kez daha U-15 ligi futbol kategorisinde şampiyon olan İl Özel İdare Spor takımımızı tebrik ediyor ve Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmeleri konusunda başarılarının devamını diliyorum” dedi.