KADEM'DEN VALİ ZORLUOĞLU'NA ZİYARET

KADEM Elazığ İl Temsilcisi Esra Soylu, Yürütme Kurulu Üyeleri ve KADEM Vakfı Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

KADEM Elazığ İl Temsilcisi Esra Soylu, Yürütme Kurulu Üyeleri ve KADEM Vakfı Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

ZORLUOĞLU: “KISA SÜREDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ ÇALIŞMALAR MUTLULUK VERİCİ”

Ziyarette KADEM Elazığ İl Temsilcisi Esra Soylu, KADEM Elazığ Temsilciliği’nin ve KADEM Vakfı’nın çalışmaları hakkında Vali Zorluoğlu’na kapsamlı bilgi verdi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Zorluoğlu, demokrasinin yan yana olduğu en güzel kelimenin kadın olduğunu kaydetti. KADEM Elazığ Temsilciliği’nin kısa sürede çok güzel ve başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren Vali Zorluoğlu, “Çalışmalarınız son derece mutluluk verici. Bu kadar kısa sürede bu denli başarılı çalışmalara imza attığınız için sizleri tebrik ediyorum. Devlet olarak çalışmalarınıza her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Çalışmalarını içeren bir dosyayı Vali Zorluoğlu’na takdim eden KADEM İl Temsilcisi Esra Soylu, kadının toplumda hak ettiği statüye kavuşması ve etkinliğini artırması, toplumsal cinsiyet adaletinin sağlanması için çalıştıklarını ifade ederek, “Bu amaçlarımız aslında toplumda demokrasi kültürünün tam olarak yerleşmesi mücadelesidir. Cinsiyetten öte insan haklarının toplumda adil bir şekilde uygulanabilirliği içindir” diye konuştu.

KADEM Vakfı Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinin davetini kabul eden Vali Zorluoğlu, en kısa zamanda öğrenci yurdunu ziyaret edeceğini söyledi.