MHP Adayları, Sanayi Sitesi'ni Gezdi

Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili Adayları Yavuz Temizer, Abdurrahman Kızgın, Mesut Aksan ve Mehmet Karaca, Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldiler.

Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili Adayları Yavuz Temizer, Abdurrahman Kızgın, Mesut Aksan ve Mehmet Karaca, Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldiler.


7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere yoğun bir tempo ile hazırlanan ve bu kapsamda da Elazığ'ı adeta karış karış gezen MHP Milletvekili Adayları, Sanayi Sitesi esnaflarından oldukça sıcak ilgi gördüler.


Ziyaret edilen birçok işletmede Milletvekili adaylarına AKP iktidarını şikayet eden işletmeciler, bu dönem artık AKP'ye oy vermeyeceklerini ve 13 yıllık AKP iktidarında hiçbir hizmet alamadıklarını, AKP'li milletvekillerinin kendilerini seçimden seçime hatırladıklarını kaydederek tepki gösterdiler.
Mevcut Sanayi Sitesi'nin Elazığ'a yakışmadığını ve tamamen atıl bir vaziyette olduğunu ifade eden esnaflar, Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili Adayları Yavuz Temizer, Abdurrahman Kızgın, Mesut Aksan ve Mehmet Karaca'dan yardım istediler.


Ziyaretler sonunda değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti.
7 Haziran'da kendileri yetki verilmesi durumunda Elazığ'ın çözüm bekleyen tüm sıkıntılarını çözmek için çalışacaklarını kaydeden Temizer, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı göreve çağırdı.
Sanayi Sitesi'nin şuanda oldukça kötü bir vaziyette olduğunu sözlerine ekleyen Yavuz Temizer, özellikle bayan sürücülerin yalnız başına araçlarını Sanayi Sitesi'ne getirmekte tereddüt yaşadıklarını, Sanayi Sitesi'nin gerek alt yapı gerekse de sıhhi çalışma ortamı olarak standartların oldukça altında olduğunu vurguladı.