MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAĞLITAŞ BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim İl Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek, iki kurum arasında müşterek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Milli Eğitim İl Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek, iki kurum arasında müşterek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Müşterek Projelerle Elazığ’a Hizmete Devam Edeceğiz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Alan, İl Milli Eğitim Müdürü Bağlıtaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sayın hocamızın üzerimizde çok büyük emeği bulunuyor. Kendisinin Milli Eğitimdeki tecrübesi ve birikimleriyle Elazığ’a çok önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum. Odamızın başta UMEM olmak üzere çok sayıda AB Projesi ve eğitim çalışmalarında en büyük destekçisi ve proje ortağı hep Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmuştur. Sayın Müdürümüzün destek ve katkılarıyla bu işbirliğini yeni dönemde artırarak devam ettirmeyi ve tüm halkımıza daha etkili hizmet vermeyi planlıyoruz. Ben bu düşüncelerle, Sayın Müdürümüz şahsında yeni eğitim yılının başta Milli Eğitim Camiası olmak üzere tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, Sayın Müdürümüze nazik ziyareti nedeniyle teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

 

Elazığ İçin Her Zaman İşbirliğine Hazırız…

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş da değerlendirmesinde, “Sayın Başkan İdris Alan’ı tebrik için yoğun programımız nedeniyle bugüne kadar maalesef ziyaret edememiştim. Fırsatını ancak bulabildik. Sayın Başkanın belirttiği gibi İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Ticaret ve Sanayi Odası bir çok projeyi birlikte uygulayarak şehrimize katkı sağlamışlardır. Bundan sonraki dönem de çok daya kapsamlı projelerde inşallah birlikte hareket edeceğiz. UMEM başta olmak üzere, AB projeleri, SODES ve kurumsal olarak yapacağımız sosyal sorumluluk projelerini birlikte yaparak daha geniş kitlelere hizmeti inşallah müşterek sunacağız. Ben de bir kez daha sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Güzel temennileriniz için teşekkür ediyor, sizler aracılığı ile tüm iş dünyamıza saygılarımı sunuyorum” şeklinde  konuştu.