OSB YÖNETİMİ 5.NCİ KISIMDAKİ YENİ YATIRIMCILAR İLE BİRAYA GELDİ

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu 5.nci kısımda ki yatırımcılar ile kahvaltıda bir araya geldi. OSB'de yapılan kahvaltılı toplantıya Vali Murat ZORLUOĞLU'da katıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu 5.nci kısımda ki yatırımcılar ile kahvaltıda bir araya geldi. OSB’de yapılan kahvaltılı toplantıya Vali Murat ZORLUOĞLU’da katıldı.

 

Gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan  OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat ÖZTÜRK; “5.nci Kısımda gerçekleştirilen yatırımlar ile eş zamanlı olarak yürütülen altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ve eksikliklerin giderilmesi konusunda OSB Yönetim Kurulunun, OSB müdürlük çalışanlarının büyük bir gayret içerisinde olduğunu ifade etti”.

 

Toplantıda yatırımcılara hitaben bir konuşma yapan Vali Murat ZORLUOĞLU; “İlin gelişiminin sanayi yatırımları ile daha da ivme kazanacağını ifade ederek bu bağlamda yatırımların ne kadar önemli olduğu ve desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca yatırım gerçekleştiren tüm işadamlarının her zaman yanında olduğunu ve devlet olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.”

 

Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltılı toplantıda 5.nci kısımdaki yatırımcılar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya katılan Vali Murat Zorluoğlu ve yatırımcılar böyle bir organizasyonun yapılmasından dolayı OSB Yönetim Kuruluna ve çalışanlarına teşekkür etti.