SEPTİOĞLU VE KARABULUT'A ESNAFTAN TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve İl Başkanı Ünsal Karatepe; seçim çalışmalara hız verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve İl Başkanı Ünsal Karatepe; seçim çalışmalara hız verdiler.

 

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri; İstasyon Caddesi ve Bağ-Kur Caddesi esnaflarını ziyaret ederken; CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut ise Karşıyaka Mahallesi, Odun Ambarı ve Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

 

ESNAFLAR: “AKP’YE GEREKEN DERSİ SANDIKTA VERECEĞİZ”

Esnafların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Elazığ’ın durumu ele alınıp sorular tek tek konuşulurken, işlerinin azaldığından ve para kazanamadıklarından yakınan esnafların çoğu; yaşadıkları tüm sıkıntıların sebebi olan AKP iktidarına sandıkta gereken dersi vereceklerinden kimsenin kuşkusunun olmamasını vurgulayarak, CHP’nin seçim bildirgesindeki ekonomi politikasını benimsediklerini ve destekleyeceklerini söylediler.

 

CHP ADAYLARI: “İKTİDAR MİADINI ÇOKTAN DOLDURDU”

AKP iktidarının artık miadını çoktan doldurduğunu gezilerinde bire bir esnaf ve vatandaşların tepkilerinden anladıklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut ise; CHP iktidarında Elazığ’ın şaha kalkacağına ve bugüne kadar çektiği sıkıntılarından kurtulacağına söz verdiler.

 

“3 HAZİRAN’DA MİTİNG ALANINI TIKLIM TIKLIM DOLDURALIM”

Esnaf ve vatandaşlardan 7 Haziran’da destek isteyen CHP Adayları Septioğlu ve Karabulut; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Haziran Çarşamba günü saat: 16.00’da İstasyon Meydanı’nda Elazığ halkıyla buluşacağını hatırlatarak, mitinge davet ettiler.

 

Türkiye’nin iktidardan kurtulmasının şart olduğuna dikkat çeken Septioğlu ve Karabulut; CHP’nin Elazığ’daki miting alanını tıklım tıklım dolu olmasının seçim öncesinde iktidara iyi bir ders olacağını vurguladılar.