TÜRKİYE'DE BİR İLK: İLÇE GİRİŞİNE ŞELALE

Alacakaya Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ederken Başkan Başaran Yaşlı, ilçe için yapımına başlanılan vizyon projelerini açıkladı.

Alacakaya Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ederken Başkan Başaran Yaşlı, ilçe için yapımına başlanılan vizyon projelerini açıkladı.

 

PARKLAR ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

 

Alacakaya Belediyesi tarafından ilçe mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra yeni parkların yapımına da başlandı.

İlçeye bağlı Eti-krom ve Karakol Mahallelerinde yapılan oyun parkları çocukların ilgi odağı oldu.

Yaptığı park çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, mahallelerde gerekli incelemeleri yapıp uygun alanların tespit edilip, park çalışmalarını başlattıklarını ifade ederek, çalışmaların bütün mahallelerde de devam edeceğini ve tamamladığında, ilçenin sosyal yaşantısını hareketlendirerek modern, ferah alanların oluşturulacağını söyledi.

TÜRKİYE’DE BİR İLK: İLÇE GİRİŞİNE ŞELALE

 

Alacakaya’yı cazip hale getirmek için projeleriyle gündemden düşmeyen Başkan Başaran Yaşlı, Türkiye’de bir ilk olacak Şelale Projesinin yapımı için çalışmalarına başladı. 

Proje ile ilgili bilgilendirme yapan Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, mermer blokların bir araya getirilerek yapılacak olan Şelalenin proje aşamasının bittiğini söyleyerek, ilçenin dokusuna tabi kalarak ilçe girişine yapılacak Şelalenin Türkiye’de bir ilk olacağını, 2015 yılı içerisinde ilçenin hizmetine sunulacağını ifade etti.

 

GİRİŞ KAPISI DİKKAT ÇEKECEK

İlçe girişlerinin özellikle şehrin prestiji açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, bu çerçevede yine 2015 yılında ilçe halkının hizmetine sunulmak üzere ilçe giriş kapısı çalışmalarına başladığını söyledi. 5 dilde hoş geldiniz yazısıyla süslenecek olan kapı dikkat çekerek, ilçenin gelişmişlik düzeyi ve ilçede yapılanlar hakkında insanların kafasında fikirler oluşturacağını ifade etti.

Yine mermer sütunlarla yapılacak olan ilçe giriş kapısı ilçeye turizm açısında da katkı sağlayacak.

 

İLÇE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK 60 DAİRELİK KONUT PROJESİ

İlçe halkının yaşam seviyesi, ekonomisi düşünülerek yapılacak olan 60 dairelik konut projesi ilçe halkını heyecanlandırdı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan bağımsız bir şekilde Alacakaya Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla yapılacak konut projesi, ilçenin gelişmişlik düzeyini artırarak, ilçe halkını refaha kavuşturacak.

 

Konut için yer tahsisini kendilerinin yapacağını belirten Başkan Başaran Yaşlı, proje aşamasında olan Konut Projesi’nin çalışmalarına yakın zamanda başlayacaklarını, bu proje sayesinde ilçenin hak ettiği değerin her geçen gün artacağını ve ilçe için bu projenin marka olduğunu söyledi.