ÜNSAL KARATEPE, "EY YANILMAZ SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN?"

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, Yavuz Elazığ Belediyesi tarafından Harput'ta başlatılan ve Harput'ta yaşayanlar tarafından tepki ile karşılanan kamulaştırma ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe,  Yavuz Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta başlatılan ve Harput’ta yaşayanlar tarafından tepki ile karşılanan kamulaştırma ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi  Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, değerlendirmede, “ Elazığmızın en önemli manevi değerlerinden biri olan Harputumuz AKP’nin belediye başkanı Mücahit Yanılmaz tarafından ranta dönüştürülmek üzeredir.  Bugün  Harput’ta yaşayanların evleri ellerinden alınıp birilerine rant olarak   verilmek istenmektedir. Buradan sizin aracılığınız ile AKP’nin belediye başkanı Yanılmaz’a seslenmek istiyorum. Ey Yanılmaz sen kendini ne sanıyorsun? Harput bizim manevi mirasımızdır. Bu manevi mirasımızı sana sattırmayız. Harput’ta yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmene izin vermeyiz. Bu vatandaşlarımızın hak ve hukuklarının korunması noktasında CHP olarak bu vatandaşlarımızın sonuna kadar yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe, “Sen Harput Muhtarı mısın? Yoksa Mücahit Yanılmaz’ ın mı muhtarısın?”

 Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat ’ın yaptığı açıklamaları da eleştiren Karatepe “ Sen Harput Muhtarı mısın? Yoksa Mücahit Yanılmaz’ın mı muhtarısın? Kendine gel seni o göreve seçen Harput Mahalesi sakinleri muhtarlık yapasın diye seçti. Görevinin bilinci ile hareket et. Birilerine yaranmak için yaptığın hareketler, hele hele basını tehdit eder gibi açıklamalar hiç hoş değil. Belediye başkanın muhtarlığını yapmak yerine halkın muhtarlığını yap” dedi.