YARGITAY ÜYELERİNDEN BAŞKAN ALAN'A ZİYARET

Yargıtay Üyeleri Murat Bulut, Abdulkadir Güngören, Rolex Saatleri Türkiye Distribütörü İşadamı Mehmet Ali Bal ve Mali Müşavir Fırat Bulut Başkan Alan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yargıtay Üyeleri Murat Bulut, Abdulkadir Güngören, Rolex Saatleri Türkiye Distribütörü İşadamı Mehmet Ali Bal ve Mali Müşavir Fırat Bulut Başkan Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Elazığ’ı Temsil Eden Bürokratlarımızla Gurur Duyuyoruz…

 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ziyarette yaptığı değerlendirmede, İlimizi en üst düzeyde temsil eden bürokratlarla gurur duyduklarını belirterek, “Yasama, yargı ve yürütme gibi demokrasinin en önemli kurumları ve bürokrasinin en tepe noktası olan böylesine önemli yapılarda ilimizi temsil eden Sayın Bulut ve Güngören’in bugün Odamızı ziyaretinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Elazığ olarak böylesi makamlara gelmiş olan hemşerilerimizle gururlanıyoruz. Sizlerin ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, ülkemize ve halkımıza hizmet ettiğinizden şüphemiz yoktur. Yine dünya markası olan Rolex firmasının Türkiye Distribütörü Sayın Bal’da bulunduğu konum itibarı ile bizleri gururlandırmaktadır. Kendilerine de nazik ziyaretleri vesilesiyle teşekkür ediyorum. Amacılım bulunduğumuz makam ve mevki ne olursa olsun ilimize en etkili hizmeti vermektir. Ben bu düşüncelerle, ziyaretleri nedeniyle Yargıtay Üyelerimize ve işadamlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”  dedi.

 

Yargıtay Üyelerinden Başarı Temennisi…

 

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan Yargıtay Üyesi Bulut, amaçlarının Elazığ TSO’da yaşanan görev değişimi sonrası oluşan yeni yönetime başarı temennisi olduğunu ifade ederek, “Sayın Alan ile çocukluk ve gençlik yıllarından beri arkadaşlığımız dostluğumuz söz konusu. Kendisinin Elazığ TSO gibi önemli bir kurumda Başkan olarak görev almasından duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek ve başarı temennisine bulunmak üzere bugün arkadaşlarımızla bir ziyaret gerçekleştirdik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, güzel dilekleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Alan, ilimizin önemli bir yerel ürünü olan Baskil Kayısısı ve diğer yerel gıda ürünlerimizi içeren birer hediye ziyaretçilere takdim etti.