Yavuz, "Elazığ CHP 'nin kalesi olacaktır"

Cumhuriyet Halk Partisi Aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Ankara'ya giden Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Mustafa Yavuz 7 Haziran 2015 seçimleri ile ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Mustafa Yavuz 7 Haziran 2015 seçimleri ile ilgili olarak çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Mustafa Yavuz yaptığı açıklamada,  “ Aday tanıtı m toplantımız adeta bir şölen havasında geçti.  8 Haziran sabahının iktidarının milletvekillerini tanıttık. Milletimize hayırlı olsun. AKP zulmü altında olan milletimiz müsterih olsunlar. 8 Haziran sabahı iktidara gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi hükümeti ile AKP’nin bu zulmü yıkılacaktır. CHP İktidarında yaşanılacak bir ülkeyi hep birlikte kuracağız.8 Haziranın Başbakanı liderimiz Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU yapılacaklarla ilgili bilgiler verdi. Genel Başkanımızın iktidarında asgari ücret 1500 TL çıkacak. Emeklilerin yüzü gülecek, çiftçimiz ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK`ün dediği gibi milletin efendisi olacak mazot 1,5 TL`ye kullanılacak dedi.

 

CHP Elazığ Milletvekili Adayı Mustafa Yavuz, “ Elazığ bu zorlamalara boyun eğmediğini ve hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini AKP nin Elazığ’ın en küçük meydanında yaptığı aday tanıtım toplantısına katılmayarak göstermiştir. “

 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Mustafa Yavuz Elazığ ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ise “7 Haziran 2015 günü Elazığ CHP’nin kalesi olacaktır. Elazığ’ın AKP’ye hak ettiği dersi vereceğinden eminiz. Bu ders öyle bir ders olacak ki yıllarca akıllardan çıkmayacaktır. Yıllardır Elazığ’ın hak ettiklerinin elinden alınmasına ses çıkarmayan Elazığ’ı Bingöl ile Malatya arasında bölüşmeye ant içmiş olan AKP’nin Malatya milletvekili genel başkan yardımcısı önünde ve Bingöl vekili olan bakanın önünde ceket ilikleyen,   AKP’nin Elazığ vekillerine Elazığ buraya kadar diyecek ve AKP’yi sandığa gömecektir. Elazığ kendisi için çalışacak ve hakkını koruyacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adaylarına bu görevi verecek ve Elazığ Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olacaktır. “ dedi.  Elazığ’ın en büyük sorunun AKP Milletvekilleri olduğunu ifade eden Mustafa Yavuz, “ Bir iktidar milletvekili düşünün ki AKP’nin kendi bakanları tarafından bile tanınmasın. Ankara’da kimsenin tanımadığı bu vekil Elazığ’a hizmet etmeyi sadece ceza evi yapmak sanıyor. Elazığ’da nereyi boş görse oraya cezaevi yaptırmayı düşünüyor. En son Elazığ’ın ve bölgenin en önemli turizm potansiyeline sahip ilçesi Sivrice’yi gözüne kestirdiğini görüyoruz. Ankara’da tek görevi genel kurula katılıp el kaldır denildiğinde kaldıran indir denildiğinde indirmekten ibaret olan bu adamı milletin aklı ile alay edercesine getirip birinci sıraya koymuşlar. Buda şunu göstermiştir ki Elazığ AKP için hiç bir öneme sahip değildir.  Bir tek bununla da bitmiyor.  Elazığ’lı olmayan birini Elazığ aday listesine koyan AKP Elazığlılara zorla seçeceksiniz demiştir. Ama Elazığ bu zorlamalara boyun eğmediğini ve hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini AKP nin Elazığ’ın en küçük meydanında yaptığı aday tanıtım toplantısına katılmayarak göstermiştir. 

 

Aday tanıtım toplantısında adeta kendileri çalmış kendileri oynamıştır. Alana Elazığ’ın her yerinden taşıma yapmalarına rağmen alandaki kişi sayısı 150 kişiyi geçmemiştir. Elazığ’da görüştüğümüz bütün vatandaşlarımız Elazığ’ın geleceği için bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi’ni tercih edeceklerini ifade etmektedirler. Elazığ’ın Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi olacağını AKP’lilerde bire bir görmekte ve tir tir titremektedirler. Fakat korkunun ecele faydası yoktur. 7 Haziran günü Cumhuriyet Halk Partisi iktidar Elazığ ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olacaktır. “ dedi.