YILDIZBAĞLARI'NDA BİR KİŞİ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

Elazığ'ın Yılızbağları mahallesinin arka tarafı,Harput'un alt kesimlerinde gece bir erkek cesedi bulundu.

Elazığ’ın Yılızbağları mahallesinin arka tarafı,Harput’un alt kesimlerinde gece bir erkek cesedi bulundu.

 

Edinilen bilgilere göre dün gece Harput Mahallesi pancarlık mevkiinde Yıldız bağları mahallesi cem evi üstünde çalışır vaziyette bir aracın olduğunu fark eden vatandaşlar yanına yaklaştıkları sırada yerde yatan bir kişi gördüler. Vatandaşlar 112 yi arayarak yerde yatan bir kişinin olduğunu söylemeleri üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yerde yatan kişinin ölmüş olduğunu gördüler. Olayın Jandarma bildirilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda bıçaklanarak öldürülen kişinin, Fırat Ağdaş (43) olduğu tespit edildi.

 

Fırat Ağdaş’ın Elazığ’ın Yeşildere sokakta birahane işletmeciliği yaptığı belirtilerek, Ağdaş’ı bularak 112 ekiplerine haber veren görgü tanıkları,  “ Gece saat 00:01 sıralarıydı, biz 4 arkadaş buraya gezmeye geldik, az aşağımızda bir bayan ve erkek sesleri duyduk, kavga ediyorlardı sanırım, o sırada biz aracın şehir merkezine doğru inişe geçtiğimiz sırada çalışır vaziyette farları açık bir aracın durduğunu ve içersinde kimsenin olmadığını fark ettik, aracın yanına yaklaştığımızda bir kişinin yerde yattığını görünce 112 ekiplerine haber verdik” dedikleri öğrenildi.

 

Cinayetin duyulması üzerine olay yerine gelen Fırat AĞTAŞ’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Fırat Ağdaş’ın cesedi Fırat üniversitesi morguna kaldırılarak yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edileceği belirtildi.

Güvenlik güçleri Fırat Ağdaş’ın öldürülmesi olayına karışan kişi veya kişilerin yakalanması için soruşturma başlattılar.