23 Nisan ve Regaip Kandili Mesajı

İmar Hak Sen Genel Başkanı Öder Özdemir yayınladığı 23 Nisan Egemenlik ve çocuk bayramı ve Regaip kandili mesajı yayınladı.

İmar Hak Sen Genel Başkanı Öder Özdemir yayınladığı 23 Nisan Egemenlik ve çocuk bayramı ve Regaip kandili mesajı yayınladı.

 

İmar Hak Sen Genel Başkanı Öder Özdemir yayınladığı 23 Nisan bayramı mesajında,” 23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

İmar Hak Sen Genel Başkanı Öder Özdemir üç ayların başlangıcı olan Regaip kandili mesajında,” Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, tüm İslam alemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gecedir. Bu mübarek gecede nefsin kötülüklerden arınmasını, affedilmeyi ve doğruluğun yanından ayrılmamayı niyaz eden İslam coğrafyasındaki tüm insanların duaları bir olur. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili tüm Müslümanlar için eşsiz bir fırsattır. Bu yıl bize af kapılarını açan bu mübarek gecede, kırgınlıklarımızı bertaraf etmeli, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz" dedi.