BAŞKAN ALAN, KAYA VE KARAHAN'LA GÖRÜŞTÜ

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya ve TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya ve TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Akçakiraz Belediyesi Elazığ’ın Vitrinidir…

Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahaddin Kaya Başkan Alan’ı makamında ziyaret ederek, başarı temennisinde bulunarak belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kaya, Akçakiraz’ın Elazığ havalimanı ve OSB’ler ile Küçük Sanayi Sitelerinin yer aldığı ilin imalat anlamındaki üssü olduğunu belirterek, “Bir anlamda Elazığ’ın vitrini olan Akçakiraz’ın altyapı ve görsel anlamda Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmesi için çok ciddi projeler üreterek hayata geçiriyoruz. Bu anlamda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Sayın Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulundum” dedi.

Başkan Alan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Kaya, ilimizin en genç Belediye başkanlarından biridir. Dinamik, çalışkan ve girişken kişiliği ile ben Akçakiraz’a ve  dolayısı ile ilimize önemli çalışmalar ve katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şahsım ve Oda olarak ilimizin vitrini konumundaki bu güzide beldemiz için bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Sayın Başkanımız Kaya’ya ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum” dedi.

TKDK Destekleriyle Elazığ Önemli Bir Gelişim Yakaladı…

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ Koordinatörü Turan Karahan’da Başkan Alan’ı makamında ziyaret ederek, TKDK’nın 14. Çağrı ilanı ve kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karahan açıklamasında Elazığ TKDK Koordinatörlüğü’nün destek oranı bakımından Türkiye genelinde Elazığ’ı ikinci sıraya taşıdığını belirterek, “Sayın Başkanım sizlerin de destekleriyle Elazığ’da kurumumuza iş dünyası ve vatandaşlarımızın çok ciddi bir ilgisi söz konusudur. İki yıllık süre içerisinde tarım ve hayvancılık ile yöresel ürünlere yönelik çok önemli destekler sağladık. 2015 yılında 14 ve 15. Çağrılarla birlikte Elazığ’da kurulan işletme sayısının 400’ü geçmesini hedefliyoruz. İlin potansiyel kaynaklarının ekonomiye kazandırılması, istihdam sağlanması ve üretime teşvik edilmesi anlamında kurumumuzun desteklerinin daha geniş kitlelere ulaşması açısından işbirliği ve desteklerinizi için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alan’da TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan’ın Elazığ’a hizmet noktasında çok özverili bir çalışma ortaya koyduğunu belirterek, “Elazığ Koordinatörlüğünün kurulması ile birlikte çok kısa bir süre içerisinde Elazığ destekler anlamında ülke genelinde ilk sıralara taşınmıştır. Burada İl Koordinatörümüzün özverili ve her vata