BAŞKAN YANILMAZ ELAZIĞ MUHTARLAR DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDE

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Yanılmaz, bu yıl içerisinde gerçekleştirilen yatırımları anlatırken, muhtarlar da mahallelerdeki talepleri iletti.

 

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, “Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a hizmetlerle ilgili teşekkür ederek, bu ziyaretlerin her zaman düzenlenmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

Elazığ'ı bir adım daha ileriye götürmenin mücadelesini hep birlikte veriyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalarda en yakın çözüm noktamız muhtarlarımızdır diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları belirtti:

 

“Beş mahallemizi ilgilendiren Şorşor Deresi ile ilgili ihalemizi bu ayın 24'ünde yaptık, inşaatın yapımına en yakın zamanda başlanılacak. Burası Elazığ'ın kanayan yarasıydı. Bu yara Elazığ Belediyesi, İlbank ve DSİ'nin ortak çalışmasıyla bugün bitim aşamasına geldi. Revize imar planımızın çalışmalarının sonuna geldik. Bu yılın sonunda revize imar planımız bitecek. Revize imar planı bütün Elazığ'ı ilgilendirmekle birlikte en çok Hicret, Aksaray, Kızılay, Gümüşkavak, Çatalçeşme, Salıbaba, Sanayi, Ulukent, Kırklar, Doğukent, Yıldızbağları, Fevzi çakmak, Esentepe, Zafran Mahalleleri başta olmak üzere Elazığ'ın İmar planını revize edip bitireceğiz.

 

Elazığ Belediyesi’nin mali disiplininin de olması gerekiyordu bu disiplini de oluşturduk. Çalışan personellerimiz maaşını her ay vakti geldiğinde alıyor. Elazığ Belediyesi’nde alacağı olan bütün esnafın, sanayicinin alacaklarını ödedik.  Bütün bunları yaparken Elazığ'ı daha da ileriye götürmek daha da güzelleştirmek için bu konuda sizlerin de desteği ile şehrimizi daha da iyi noktaya götüreceğiz.