BAŞKAN YANILMAZ'DA GECE YARISI DENETİMİ

Elazığ Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında devam eden bulvar, cadde ve sokakların bakım onarım çalışmaları, gece-gündüz aralıksız devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında devam eden bulvar, cadde ve sokakların bakım onarım çalışmaları, gece-gündüz aralıksız devam ediyor. Ekipler, Elazığ'da bir ilke imza atarak, Sanayi, Rüstempaşa ve Mustafapaşa mahallelerini kapsayan çalışmada, kumlamalı taşla tretuvar çalışması gerçekleştiriyor. Bu özel yöntem sayesinde kaldırımlar daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olacak. Sanayi Mahallesi'nde başlatılan çalışmalar, Rüstempaşa ve Mustafapaşa mahallelerinde de gerçekleştirilecek.

           

"KALİTELİ HİZMET YOLUNDA ADIM ADIM İLERLİYORUZ"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sahur öncesi Sanayi Mahallesi, Santral Caddesi'nde devam tretuvar çalışmalarını denetledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ali Şiş'ten bilgi alarak, ekipleri yönlendiren Başkan Yanılmaz, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Yanılmaz'a yoğun ilgi gösterdiler.

 

Vatandaşla sahur öncesi çay sohbeti gerçekleştiren Başkan Yanılmaz, çalışmalarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Şehir içi trafiği rahatlatmak için belli noktalarda bir dizi düzenleme yaptıklarını ve bu sayede trafik akış hızını artırdıklarını anlatan Başkan Yanılmaz, amaçlarının kaliteli hizmet sunmak olduğunu kaydetti. Adım adım hizmet yolunda ilerlediklerini dile getiren Başkan Yanılmaz, "Kültür Park'ı planlanan zamandan önce hemşehrilerimizin hizmetine sunduk ve şehrin önemli bir ihtiyacını giderdik. Hiç kimsenin yapılabilirliğine ihtimal vermediği İzzetpaşa Meydanı'nda bir düzenleme gerçekleştirdik. Valiliğin etrafı 1896 yılından bu yana duvarlarla çevriliydi. Kimse bu duvarları kaldıracağımıza inanmadı. Projemizle ilgili yerlere başvurduk ve kabul edildi. Bizlerde 33 günde gerekli çalışmaları tamamlayarak, hizmete sunduk. Daha pek çok alanda şehrimizin gelişimi ve kaliteli yaşam standardı için, tüm ekibimizle birlikte ve tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.