BAŞKAN YANILMAZ'IN MUTLU GÜNÜ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın oğlu M. Yasir Yanılmaz ile Hazal Yanılmaz'ın Ankara'da kıyılan nikâh töreninin ardından Elazığ'da da düğün merasimi gerçekleştirildi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın oğlu M. Yasir Yanılmaz ile Hazal Yanılmaz'ın Ankara'da kıyılan nikâh töreninin ardından Elazığ’da da düğün merasimi gerçekleştirildi.

Sultan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün törenine Elazığ Valisi Dr. Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Osman Kaymak, Devlet Eski Bakanı Ahmet Cemil Tunç, AK Parti Milletvekili Adayları Av. Şuay Alpay, Metin Bulut, Prof. Dr. Serpil Bulut ve Av. Ömer Serdar, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, Adalet Komisyonu Başkanı Bahtiyar Çolak, Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Elazığ Eski Milletvekili Tahir Öztürk, Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl Müftüsü Peyami Güngör, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban, protokol mensupları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Konukları Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz karşıladı. Genç çiftin mehteran gösterisi eşliğinde salona girmesiyle başlayan düğün, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla sürdü. Düğün, genç çiftin tebrikleri kabulünün ardından sona erdi.