CHP Elazığ Milletvekili Adayı Mustafa Yavuz'dan Kandil Kutlaması

CHP Elazığ milletvekili adayı Mustafa Yavuz "Barış ve hoşgörü timsali peygamberimiz Hz. Muhammed'in mesajının tüm insanlığa doğru anlatımına, günümüzde her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır.

CHP Elazığ milletvekili adayı Mustafa Yavuz "Barış ve hoşgörü timsali peygamberimiz Hz. Muhammed’in mesajının tüm insanlığa doğru anlatımına, günümüzde her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır.

 

CHP Elazığ Milletvekili adayı Mustafa Yavuz Kutlu Doğum Haftası, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yavuz “Barış ve hoşgörü timsali peygamberimiz Hz. Muhammed’in mesajının tüm insanlığa doğru anlatımına, günümüzde her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır" dedi.

 

CHP Elazığ milletvekili adayı Mustafa Yavuz, yayımladığı mesajda, diyalog, hoşgörü ve tolerans eksikliği, farklılıklara karşı tahammülsüzlük ve farklılıklarla barış içinde bir arada yaşama konusunda yaşanan sorunların, gündelik hayatı doğrudan etkilediğini belirtti.

 

CHP Elazığ milletvekili adayı Mustafa Yavuz, “Regaip Kandili’ nin tüm insanlığa barış, adalet milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim."

 

Türkiye’nin çok karanlık günler geçirdiğini ifade eden Mustafa Yavuz, “Ülkemizin ve İslam Alemi’nin içinde bulunduğu koşullar içerisinde Hz. Peygamberimizin insanları kardeş yapan, insanlara sırf insan olduğu için değer veren, nefret olan yere sevgiyi, kuşku olan yere inancı, ümitsizlik olan yere ümidi, karanlık olan yere aydınlığı, üzüntü olan yere sevinci ikame eden, barış ve rahmet yüklü mesajına daha çok ihtiyaç duymaktayız. “dedi. 

 

CHP Elazığ milletvekili adayı Mustafa Yavuz "Barış ve hoşgörü timsali peygamberimiz Hz. Muhammed’in mesajının tüm insanlığa doğru anlatımına, günümüzde her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. İnsanlığın bunca birikime rağmen onun 1400 küsur sene evvelki kendi mescidinde Hristiyanlara ibadet imkanı tanıyan hoşgörülü yaklaşımından alacağı çok dersler vardır. Bu duygu ve düşüncelerle alemlere rahmet olarak gönderilmiş Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumu vesilesiyle kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın ve Regaip Kandili’nin tüm insanlığa barış ve adalet, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim."dedi.