EBMC ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı M.Nafiz Koca, 24 Kasım Öğretmenler Günü olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı M.Nafiz Koca, 24 Kasım Öğretmenler Günü olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Koca, yayımladığı mesajında öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“İnsanlar tarafından en kolay mesleğin öğretmenlik olduğu düşünülse de, en çok saygının ve fedakarlığın gösterildiği kutsal bir meslek olduğu unutulmamalıdır. Öğretmenlik insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlik öyle bir meslektir ki; yalnızca bir meslek hayatı değil, bütün insan hayatını kapsar. “ dedi.

Bir öğretmenin bir öğrencinin kalbinin tamamını doldurduğunu söyleyen Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı M. Nafiz Koca, öğretmenlerin en güzel, en süslü sözlerin bile tasvir edemediği ama Dünya’daki en güzel sözlerden fazlasıyla tasvir edilmeyi hak eden insanlar olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Hayatlarını adadıkları bu mesleğin hakkını gerçekten vermeye çalışan tüm öğretmenlerin önünde saygıyla eğiliyor, yüreklerine dokunuyor ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.