ELAZIĞ BELEDİYESİ, ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNİ AĞIRLADI

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, Elazığ Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Kulübü üyeleriyle bir araya gelerek, 'Yarınlarımızın umudu çocuklarımız, her zaman önceliğimizdir' dedi.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, Elazığ Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Kulübü üyeleriyle bir araya gelerek, “Yarınlarımızın umudu çocuklarımız, her zaman önceliğimizdir” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ve İl Çocuk Hakları Komitesi üyeleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü’nde Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, Elazığ Belediyesi’nin sosyal sorumluluk ilkesi doğrultusunda, her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirerek, kendilerine her konuda destek sağladığını ifade ederek, verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş ise, “Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız için umut olan çocuklarımızın kendine güvenen, araştıran, düşünen, kısaca donanımlı bireyler olarak yetişmesi, hepimizin görevi ve önceliğidir” diye konuştu.

“Elazığ Belediyesi olarak sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda çocuklarımıza katkı sağlayacak her çalışmanın yanında ve destekçisiyiz” diyen Karataş, Minik Parmaklar Geleceği Planlıyor Bilgisayar Kursu, çocukları sinemayla buluşturmayı hedefleyen Mini Gösteri Merkezi, çocukları sporla tanıştırmayı hedefleyen 12 Yaş Altı Futbol Turnuvası ve kurulan semt sahalarıyla çocukların gelişimine destek sağladıklarını kaydetti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karataş, “Sadece bugün değil, her zaman yanınızdayız ve her zaman destekçiniziz” dedi.

Ziyaret, ‘Çocuk Hakları’ konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren çocukların, şiirlerini paylaşmalarıyla sona erdi.