ELAZIĞ'DA İKİ AYRI KAZA 5 YARALI

Elazığ meydana gelen iki ayrı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar Elazığ'da ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Elazığ meydana gelen iki ayrı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar Elazığ’da ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

 

İlk kaza, Elazığ Diyarbakır yolu 50. Km.’de meydana geldi. Şarampole yuvarlanan minibuste 3 kişi yaralandı. Batman’dan Malatya istikametine gitmekte olan İbrahim Demir idaresindeki 72 EA 514 plakalı yolcu minibüsü, Elazığ’ın Maden ilçesi Gezin beldesi Gölardı köyü mevkiinde yolların ıslak ve sürücüsünün süratli olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine olay yerine 112, AKUT ve Jandarma ekipleri sevk edildi, araç içersinde sıkışan sürücü İbrahim Demir olay yerinde bulunan Akut ve Jandarma ekipleri tarafından çıkartıldı. Aynı kazada minibüs içersinde bulunan diğer 2 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Elazığ Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme ve soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

 

İkinci kaza Elazığ Malatya karayolu 1o km Ceza evi kavşağında iki özel otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

 

Elazığ istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Kaya Dursun yönetiminde ki 34 SP 452 plakalı özel otomobil ile yine aynı yöne gitmekte olan, Sadin Düzgün yönetiminde ki 23 K 2726 plakalı özel otomobile çarptı. Çarptığı otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Meydana gelen kazada her iki sürücüde yaralandı. Yaralılar Elazığ’da ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaz ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.