Elazığ Türkçüler Teşkilatı 23 Nisan Kutlama Mesajı

Elazığ Türkçüler Teşkilatı başkanlığına atanan Büşra Perilioğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında 23 Nisan Egemenlik bayramını kutladı.

Elazığ Türkçüler Teşkilatı başkanlığına atanan Büşra Perilioğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında 23 Nisan Egemenlik bayramını kutladı.

 

Elazığ Türkçüler Teşkilatı başkanlığı görevini Soner Ankut’tan devralan Büşra Perilioğlu yaptığı yazılı basın açıklmasında,”Elazığlı Türkçüler Teşkilat başkanlığını 22 Nisan 2015 tarihi itibari ile almış bulunmaktayım. Görevi bana devreden Soner Ankut başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

 

Türk milletinin zor imtihanlardan geçtiği bu dönemlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sıkı sıkıya sarılmalıyız. Duvaklarla süslenen çocukların cinsel istismara maruz kalarak korkmuş kardeşlerimizin acısını yüreklerimizde hissederken canlanan Mustafa Kemal ruhu ile geleceğimizin pırıl pırıl olması için canla basla mücadele edeceğimizi hatırlıyoruz.

 

Tarihte çocuklara bayram armağan eden bir başka lider yoktur. Bu armağana sahip çıkabilmek için çocuklarımıza egemenlik ve bağımsızlık ruhunu aşılamalı ve Türk kültürü ile büyütmeliyiz. Sokaklarda polisine askerine taş atan çocuklar yetiştirmek yerine kitaplar okuyan fidanlar eken çocuklar var olsun diye elimizden geleni yapacağız, yapmaya hazırız.

 

Egemenliği için can verip baş eğmeyecek olan Türk milletinin ve geleceği aydınlatacak olan küçük kardeşlerimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.