Eti Krom'da Yeşil Proje Başlatıldı

Yıldırım Holding Bünyesinde ki Eti Krom Fabrikasında başlatılan Ağaç dikim kampanyası gerçekleştirildi.

Yıldırım Holding Bünyesinde ki Eti Krom Fabrikasında başlatılan Ağaç dikim kampanyası gerçekleştirildi.

 

Eti Krom Genel Müdür Yardımcısı İrfan Bal, Birim Müdürleri, Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Belediye başkanı Hacı Akpınar, İlçe Müftüsü, Feyzullah Çalışkan, Karakoçan Belediye başkanı Burhan Kocaman.

Kovancılar ilçesi nüfus müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe Emniyet amiri, Arıcak Erimli Belediye başkanı daire müdürleri ve ilçe jandarma komutanı katıldı.

 

Eti Krom Genel Müdür yardımcısı İrfan bal katılımcılara teşekkür ederek,” Yıldırım Holding ve Eti Krom olarak iki önceliğimiz var. 1.si işçi sağlığı iş güvencesi. 2.s,i de çevre politikamız. Bu günkü etkinliğimiz çevreyi güzelleştirme, çevreye uyumlu işler geliştirme 7 bin akasya ve 22 bin çeşitli fidan ikimi yaptık. Katılımınız için teşekkür ediyorum”.”dedi.

Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, yapılacak güzel çalışmaların devlet olarak yanında olacaklarını belirterek,” Bizde kaymakamlık olarak bu çalışmaya arkadaşlarımızla birlikte destek verdik. Büyük bir memnuniyetle müşahede ettik. Dikilen bu fidanlar 10 yıl sonra 20 yıl sonra burada yaşayanlar tarafından yad edilecektir öyle umut ediyorum. İrfan Bey kendi politikalarından bahsetti. Bizde devlet olarak bu politikaları benimsiyoruz. Birinci önceliği tabi ki iş güvenliği ancak burada bir fabrika, işleteme devam ediyor, bunun çevreci politikalarla da desteklenmesi gerektiğini buradaki sivil toplum örgütleri ve biz devlet olarak benimsiyoruz ve destekliyoruz. Çalışmaların başarıyla devamını diliyoruz destek verip ağaç dikim törenine gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Yapılan konuşmaların ardından hazırlanan alanda ağaç dikimi yapıldı.