KALP HASTASI ZİLAN HELİKOPTER İLE ELAZIĞ'A GETİRİLDİ

Tunceli'de kalp hastası olduğu belirtilen 12 yaşında ki Zilan Tosun kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesinden Elazığ'a sevk edildi. Zilan için Tunceli bölge komutanlığı tarafından tahsis edilen helikopter ile Elazığ'a gönderildi.

Tunceli’de kalp hastası olduğu belirtilen 12 yaşında ki Zilan  Tosun kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesinden Elazığ’a sevk edildi. Zilan için Tunceli bölge komutanlığı tarafından tahsis edilen helikopter ile Elazığ’a gönderildi.

 

Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı basın açıklamasında,” Tunceli Valiliği tarafından 01 Ekim 2015 tarihi gece saat:22.40'da Tunceli Devlet Hastanesinde kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavisi sürmekte olan Zilan TOSUN (12 Yaşında) isimli hastanın Elazığ'a nakli için TSK'den helikopter talebinde bulunulmuştur.

Hastanın süratle tahliyesi için Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından görevlendirilen bir adet genel maksat helikopteri ile Tunceli'den Elazığ Asker Hastanesi'ne, buradan da Hızır Acil Servis'e ait bir ambulansla, Fırat Üniversitesi'ne nakli gerçekleştirilmiştir.” Denildi.