TREN'İN ÇARPTIĞI OTOMOBİLDE 4 KİŞİ YARALANDI

Elazığ'ın Palu ilçesinde hemzemin geçitten geçmeye çalışan özel otomobile tren çarptı. Otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Elazığ’ın Palu ilçesinde hemzemin geçitten geçmeye çalışan özel otomobile tren çarptı. Otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgilere göre bayram gezmesi için Yeni Mahalleye gitmekte olan Zülfü Güneş, Yönetiminde ki 23 P 3028 plakalı özel otomobil hemzemin geçit yerine açık alandan geçtiği sırada, Palu’dan Elazığ istikametine gitmekte olan Bekir Yabancı yönetiminde ki 57 754 sefer sayılı tek makine çarptı. Yüz metre kadar sürüklenen otomobil içersinde bulunan sürücü Zülfü Güneş, yeğeni, Ahmet Güneş, Sevim Güneş ve çocukları Ahmet Birah Güneş yaralandılar. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaralılar kovancılar Devlet hastanesine kaldırılırken, makinist Bekir Yabancı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

 

Vatandaşlar kaçak olarak kullanılan hemzemin geçidin kaptırmasını istediklerini ifade ederek,” Belediye başkanından buranın kapatılmasını istedik, az ileride hemzemin geçit var. Buralar kapatılsın ki kimse geçmesin, insan ölse daha mı iyi olur? ” diye tepkilerini dile getirdiler.