VAKIFBANK ÜST YÖNETİMİ İLE ELAZIĞ'DA TOPLANTI YAPILACAK

Vakıflar bankası Genel Müdürlüğü ile Elazığ TSO işbirliğinde 21 Mayıs 2015 tarihinde Elazığ'da finans sektörü değerlendirme toplantısı yapılacak. Toplantı öncesi Başkan Alan'ı makamında ziyaret eden Vakıfbank Bölge Müdürü Ertuğrul Çoban, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz iye Genel Müdür Halil Aydoğan'ın Elazığ programına katılacağını bildirdi.

Vakıflar bankası  Genel Müdürlüğü ile Elazığ TSO işbirliğinde 21 Mayıs 2015 tarihinde Elazığ’da finans sektörü değerlendirme toplantısı yapılacak. Toplantı öncesi Başkan Alan’ı makamında ziyaret eden Vakıfbank Bölge Müdürü Ertuğrul Çoban, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz iye Genel Müdür Halil Aydoğan’ın Elazığ programına katılacağını bildirdi.

Alan: Hemşerimizi İlimizde Ağırlamaktan Mutluluk Duyacağız

Vakıfbank Bölge Müdürü Ertuğrul Çoban,  Başkan Alan’ın bir süre önce Elazığ’da banka üst yönetimi ile bir değerlendirme toplantısı yapılması talebinin üst yönetime iletildiğini ve bu talebin uygun görülerek toplantının 21 Mayıs 2015 Perşembe günü saat: 19.00’da ilimiz Ramada Otelde tüm işdünyasına açık şekilde yapılmasının kararlaştırıldığını ifade etti. Toplantı hakkında Başkan Alan’ı bilgilendiren Çoban,  Elazığ TSO Üyelerine yönelik bir ticari protokolünde imzalanacağını söyledi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Vakıfbank Bölge Müdürü Ertuğrul Çoban’a ilgisinden ötürü teşekkür ederek, “Sayın Bölge Müdürüme göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyorum. Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı değerli hemşerimiz Sayın Ramazan Gündüz’ü aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ülkemizin en köklü banka ve finans kuruluşlarının başında gelen Vakıfbank’ın ilimiz iş dünyası ile ilişkilerinin daha da artırılarak bankacılık işlemlerinden iş dünyasının daha fazla istifade etmesini değerli hemşerimiz ve Bankanın Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Gündüz’den talep edeceğiz. Bu anlamda toplantının iş dünyası adına önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Talebimizi çok ivedi şekilde değerlendiren Sayın Gündüz’e ve Banka üst yönetimine teşekkürlerimizi sunuyor, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.