YANILMAZ NAKLİYECİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şoförler Odası'na bağlı nakliyeci esnafıyla toplantıda bir araya geldi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şoförler Odası’na bağlı nakliyeci esnafıyla toplantıda bir araya geldi.

 

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Elazığ Şoförler Oda Başkanı Şevket Toraman ile esnaf katıldı.

 

Şehirde yaşayan herkesin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi adına belediye hizmetlerini yürüttüklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şoförlerin sorunları dinledi ve çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Elazığ Şoförler Oda Başkanı Şevket Toraman, böylesi bir toplantıyı düzenlediği için Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

 

Göreve geldikleri günden bugüne kadar kendilerine seçtikleri bir hedefin olduğunu ve şehri kolay ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şunları söyledi:

 

“Şehrimizde nakliyecilik hizmeti yapan esnaf denince aklımıza yollarımız geliyor. 2014 yılında planlanan asfalt 150 bin metrekare iken bizler 760 bin metrekare asfalt serim gerçekleştirdik. Bu yıl için ise 1 milyon metrekarenin üzerine çıkmayı hedefledik. Şehrimize yeni imar yolları kazandırıyoruz, kuzey imar yolu çalışmaları devam ediyor. Bugüne kadar projesi çizilen ve sanat yapıları ortaya çıkarılarak yapılan tek yol kuzey imar yoludur. Elazığ’ı daha modern hale getirmek için merkeze yerleşmiş meslek gruplarını şehrin dışına çıkararak, daha modern binalarla donatılı mekânlar yapmayı planlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle toplantımıza iştirak ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”